TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

View previous topic View next topic Go down

TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  rush2sweet on Wed 23 Jan 2013, 12:14

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Untuk makluman TT@sembang minum CENTRAL akan diadakan bagi memberi peluang pada semua warga WACC berkumpul demi memajukan WACC. Kepada sesiapa yang ada kelapangan harap dapat hadir tak kira baru atau lama otai atau junior. Kepada warga generasi 1 WACC anda semua digalakan hadir ( walau tiada kenderaaan Wira Aeroback lagi), insya allah sama-sama kita CERIAkan kembali WACC pada tahun 2013.

Kepada Geng2 dari Nilai@NS jika ada kelapangan anda semua amat diharapkan juga untuk turut serta kerana pelbagai agenda boleh kita perhalusi nanti. ( Ash or izzan bleh mintak tolong uruskan jika dapat hadir )

Butiran TT@minum2 seperti berikut :

Tarikh/Hari : 1 February 2013 , JUMAAT mlm SABTU
Tempat berkumpul : Petronas Tesco Ampang Mrr2 or Depan kedai Bank Islam Jika pot biasa penuh.
Waktu berkumpul : 9.30 mlm - 10.30 mlm ( 10.45 gerak ke lokasi minum2 )
Lokasi minum-minum : Ampang Avenue
Pakaian : Kemas dan kalau boleh pakai baju WACC !

Agenda : Ada Q n A untuk semua ahli nanti .


Sebarang masalah sila hubungi:-

Rusli - 0129101971
Azree - 0123324461
Kelana - 0173123986
Ayob - 0175358534
Saiful - 0176237753

* Leader Johor & Kedah kalau anda tiba2 ada kat KL jom join sekali tQ.

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  ann92 on Wed 23 Jan 2013, 13:09

insyaallah,,

ann92
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 17
Age : 24
Location : nilai
Registration date : 2013-01-17

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  rizal71 on Wed 23 Jan 2013, 16:53

inysaallah tak berani nak janji sebab malam tu ada maulidur rasul dimasjid muaz bin jabal jika dizinkan allah sampai kot.minta tolong pada ayop sms pada saya tempat tt nanti....
avatar
rizal71
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 601
Age : 45
Location : selayang
Registration date : 2011-09-16

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  wan kedah on Thu 24 Jan 2013, 06:19

lama x jenguk forum ni,windu kat kwn2
avatar
wan kedah
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 232
Age : 36
Location : Setapak KL,Perak,Kedah
Registration date : 2012-06-04

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  amirkhairul on Thu 24 Jan 2013, 07:06

insyallah kalau sempat saya dtg

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 40
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  Aizat_atul on Thu 24 Jan 2013, 16:09

ada annual dinner ofis insyallah kalo x de hal pas tu sya twun..
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  izashalim on Fri 25 Jan 2013, 03:24

mai semua pakat-pakat kita turun tt 01/02/2013 kita pakat kenai belaka sahabat handai kita...nak lagi segak pakat pakai baju telok belanga dgn kepiah hahaha..
avatar
izashalim
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 24
Age : 40
Location : Sentul, Kangar, Kuantan
Registration date : 2011-12-20

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  sprinter on Fri 25 Jan 2013, 15:57

ai folloeww

_________________




WACC SIAPA KALAU BUKAN WACC KITA

Kisah Aku,Dia Dan Wira Aeroback

Sprinter Autoparts

www.jdmstuff.blogspot.com

Kepada Kawan2 Yg Menggunakan Email : Gmail.com,Yahoo.com.Harap Boleh Lawati Www.Jdmstuff.Blogspot.com Dan Klik Untuk Menjadi Followers Blog Saya..Time Kasihh..Ai Lappp U Olssss

sprinter
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 4073
Age : 32
Location : Kedai2 Halfcut SeMalaysia
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  Eci Multi on Sat 26 Jan 2013, 11:46

Ok noted...kalo hr tu aku x duty cpt la spi...otherwise will call for further direction....hehehehe
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  ayoe_85 on Fri 01 Feb 2013, 09:30

InsyaAllah,sampai... Smile
avatar
ayoe_85
WACC SECRETARY
WACC SECRETARY

Male Number of posts : 2862
Age : 31
Location : Mentakab,Jelebu,Damansara Damai
Registration date : 2009-12-02

Back to top Go down

Re: TT@CENTRAL 1 FEBRUARY 2013

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum