TT Apollo [DITUNDA]

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Yakuza on Thu 26 Apr 2012, 21:11

amirkhairul wrote:sorry tak dapat joint balik terengganu

ada lagiiiii.. hehehhe...
avatar
Yakuza
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1451
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Thor03 on Thu 26 Apr 2012, 21:36

faizaltauhid wrote:betul ckp ko caer...memey body saga nie ringan...xmcm aeroback...tu bila nak cornering memey trasa membuang...blm tekan paddle sampai abis lg...maybe lepas servis 1k km nie nak try push overlimit...ada idea x camne nak kurangkan rasa membuang tu....

mcm mana nak kurang kan rasa buang???..... jawabnya jgn la bawak laju2 Razz Razz Razz .....

kalau semua kereta nak push overlimit... kete kebal pun jahanam..... semua kete ada limit, masalahnya sanggup ke nak merisiko jahanamkan engine kete baru tu........ jgn lah kerana benda baru kita yakin x akan rosak..... tengah baru la kita jaga.... hutang ada 9thn lagi tuuuu Razz Razz

manusia kalau dikerah pun ada limit juga kan, silap2 masuk hospital........ Very Happy Very Happy

cuba fikir balik, apa yg kita cuba buktikkan pada semua org drunken drunken ......... saya cuma mmberi pndpt sahaja.... Basketball Basketball
avatar
Thor03
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1437
Age : 35
Location : Seri Kembangan
Registration date : 2011-02-19

http://Muhammad Dzulhelmi b. Kamaruddin

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  arisrocket on Thu 26 Apr 2012, 22:00

Thor03 wrote:
faizaltauhid wrote:betul ckp ko caer...memey body saga nie ringan...xmcm aeroback...tu bila nak cornering memey trasa membuang...blm tekan paddle sampai abis lg...maybe lepas servis 1k km nie nak try push overlimit...ada idea x camne nak kurangkan rasa membuang tu....

mcm mana nak kurang kan rasa buang???..... jawabnya jgn la bawak laju2 Razz Razz Razz .....

kalau semua kereta nak push overlimit... kete kebal pun jahanam..... semua kete ada limit, masalahnya sanggup ke nak merisiko jahanamkan engine kete baru tu........ jgn lah kerana benda baru kita yakin x akan rosak..... tengah baru la kita jaga.... hutang ada 9thn lagi tuuuu Razz Razz

manusia kalau dikerah pun ada limit juga kan, silap2 masuk hospital........ Very Happy Very Happy

cuba fikir balik, apa yg kita cuba buktikkan pada semua org drunken drunken ......... saya cuma mmberi pndpt sahaja.... Basketball Basketball


likee... Very Happy Very Happy
avatar
arisrocket
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 921
Age : 22
Location : Kola Lumpor
Registration date : 2008-03-27

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  arisrocket on Thu 26 Apr 2012, 22:21

oitt.. klau mau cite pasal kete.. bukak topic lain laaa..
caer... aku try adjust time dulu... nnt ape2 aku msg...


udah2 lah tuu cite pasal kete... sbelom kena fire baik brenti...
avatar
arisrocket
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 921
Age : 22
Location : Kola Lumpor
Registration date : 2008-03-27

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Legau on Fri 27 Apr 2012, 02:08

arisrocket wrote:oitt.. klau mau cite pasal kete.. bukak topic lain laaa..
caer... aku try adjust time dulu... nnt ape2 aku msg...


udah2 lah tuu cite pasal kete... sbelom kena fire baik brenti...

aku sokom...lalala
avatar
Legau
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2525
Age : 33
Location : ampang
Registration date : 2008-02-27

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Fri 27 Apr 2012, 06:03

Legau wrote:
arisrocket wrote:oitt.. klau mau cite pasal kete.. bukak topic lain laaa..
caer... aku try adjust time dulu... nnt ape2 aku msg...


udah2 lah tuu cite pasal kete... sbelom kena fire baik brenti...

aku sokom...lalala

sokong gak....bukak topik lain
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Legau on Fri 27 Apr 2012, 06:17

faizaltauhid wrote:
Legau wrote:
arisrocket wrote:oitt.. klau mau cite pasal kete.. bukak topic lain laaa..
caer... aku try adjust time dulu... nnt ape2 aku msg...


udah2 lah tuu cite pasal kete... sbelom kena fire baik brenti...

aku sokom...lalala

sokong gak....bukak topik lain

mana tuan tanah...kasi cita pasai keta... Cool
avatar
Legau
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2525
Age : 33
Location : ampang
Registration date : 2008-02-27

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Fri 27 Apr 2012, 12:23

Minta maaf pada suma ahli event kli ni terpakse di bekukan sementara di sebabkan BERSIH 3.0 kali ni, nama dah naik kene standby 3 hari berturut-turut...akan di beritahu kelak.

Harap maklum.

*Please lock thread ni.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Fri 27 Apr 2012, 15:51

caer2226 wrote:Minta maaf pada suma ahli event kli ni terpakse di bekukan sementara di sebabkan BERSIH 3.0 kali ni, nama dah naik kene standby 3 hari berturut-turut...akan di beritahu kelak.

Harap maklum.

*Please lock thread ni.
EVENT DITUNDA KEPADA TARIKH LAIN BERIKUTAN BERSIH 3.0. HARAP MAKLUM

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum