TT Apollo [DITUNDA]

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Tue 24 Apr 2012, 10:20

EVENT DITUNDA KEPADA TARIKH LAIN BERIKUTAN BERSIH 3.0. HARAP MAKLUM

Dengan ini sy menjemput semua ahli WACC hadir TT merentasi luaran KL, sehubungan dgn itu kepada mane2 ahli yg merasakan sudh lme tidak mengikuti perkembangan WACC meh join ramai2 k...

Tempat berkumpul : Shell Selepas Tol Sg.Besi
Port Minum : Kedai Nasi Lemak Apollo [Ash] N9.
Time kumpul : 2.00 pm - 3.30 pm
Tarikh : 29/4/2012 bersamaan Ahad

Sebarang pertanyaan @ ada ahli yg lambat sampai boleh hubungi :

Eci Multi : 0173123986
Sprinter : 0123324461
Caer : 0199899642
Arisrocket : 0132695000
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Tue 24 Apr 2012, 10:31

wot...wot...wot.... suda telegram budak2 ke?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Tue 24 Apr 2012, 11:59

terbaekk la....tt luar kawasan....nak tumpang bleh??? Cool
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Tue 24 Apr 2012, 13:13

faizaltauhid wrote:terbaekk la....tt luar kawasan....nak tumpang bleh??? Cool

Aiii kete bru dh kuar xkn mau tumpang lagi...kasi bwk trun la, siap tnye rim bru lagi...xkan nk simpn je kete tu kot.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Tue 24 Apr 2012, 13:35

caer2226 wrote:
faizaltauhid wrote:terbaekk la....tt luar kawasan....nak tumpang bleh??? Cool

Aiii kete bru dh kuar xkn mau tumpang lagi...kasi bwk trun la, siap tnye rim bru lagi...xkan nk simpn je kete tu kot.

layan standat dulu la caerr...keta baru xkuat mcm keta otai2 wacc mcm ko caer...nanti kena tinggal...hehehehehehe
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Tue 24 Apr 2012, 17:19

bang, bak sini spesifikasi penuh kete abg tu bleh?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Tue 24 Apr 2012, 17:48

zekX wrote:bang, bak sini spesifikasi penuh kete abg tu bleh?

aku ambik basic jaa.....ada banyak kat internet...malu la nak habaq kat sini... pale
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Ayop77 on Tue 24 Apr 2012, 18:23

zekX wrote:bang, bak sini spesifikasi penuh kete abg tu bleh?

insyaallah trun...
Fuhyoo... spesikasi baru tu.. bau kedai nii... mesti power... kilat.. Very Happy

_________________
Ayop77 : 012-6693903
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Tue 24 Apr 2012, 18:26

bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Tue 24 Apr 2012, 18:45

zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Yakuza on Tue 24 Apr 2012, 20:37

macam mana nak datang ni. ada orang bagi tumpang ker? hehe.. mr ali dan mr sprinter?
avatar
Yakuza
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1451
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Wed 25 Apr 2012, 03:34

faizaltauhid wrote:
zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)

Ish3 Mad dlu janji kete baru ni layan standard gaban je...ni dh de pelan len pulak, cmne ni bro ?? mane pendirian mu ?? kete tu standard kuar kilang dh mmg leh cecah 180 km/j, tu yg sy pernah buat setakat ni...xkan mau usik lagi kot enjin dlm tu ??
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  ejump78 on Wed 25 Apr 2012, 03:38

besnye...niat hati nak join....tp apa kan daya..... pale
avatar
ejump78
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 774
Age : 39
Location : batu pahat
Registration date : 2009-12-23

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Wed 25 Apr 2012, 04:44

caer2226 wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)

Ish3 Mad dlu janji kete baru ni layan standard gaban je...ni dh de pelan len pulak, cmne ni bro ?? mane pendirian mu ?? kete tu standard kuar kilang dh mmg leh cecah 180 km/j, tu yg sy pernah buat setakat ni...xkan mau usik lagi kot enjin dlm tu ??

hahaha.. ko caer, mcm xpaham si jejai ni... cerita dia satu je.. tp ending2 banyak option... bior jelahhhhh

Yakuza wrote:macam mana nak datang ni. ada orang bagi tumpang ker? hehe.. mr ali dan mr sprinter?

eh, dah sehat ke bro?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Wed 25 Apr 2012, 07:32

caer2226 wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)

Ish3 Mad dlu janji kete baru ni layan standard gaban je...ni dh de pelan len pulak, cmne ni bro ?? mane pendirian mu ?? kete tu standard kuar kilang dh mmg leh cecah 180 km/j, tu yg sy pernah buat setakat ni...xkan mau usik lagi kot enjin dlm tu ??

gua kan lidah bercabang...hahahahahahaha... lol! lol! lol!

betul ke caer standat gaban bleh cecah 180 km/j???...skg nie nak cecah 100 pon xbran...tapi pikap memang ada la....xsama ngan 1.3 lama dulu...
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Wed 25 Apr 2012, 08:18

caer pon ade saga jugak la weiiiiiiiiii

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Ash on Wed 25 Apr 2012, 08:45

pppprrrrrrttttttt...... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ni cite apollo ke cite saga nihh.heheheh
avatar
Ash
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 358
Age : 34
Location : seremban
Registration date : 2010-09-18

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  saiful.zekX on Wed 25 Apr 2012, 09:17

Ash wrote:pppprrrrrrttttttt...... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ni cite apollo ke cite saga nihh.heheheh
maafkan saya tuan tanah....

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Yakuza on Wed 25 Apr 2012, 10:16

zekX wrote:
caer2226 wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)

Ish3 Mad dlu janji kete baru ni layan standard gaban je...ni dh de pelan len pulak, cmne ni bro ?? mane pendirian mu ?? kete tu standard kuar kilang dh mmg leh cecah 180 km/j, tu yg sy pernah buat setakat ni...xkan mau usik lagi kot enjin dlm tu ??

hahaha.. ko caer, mcm xpaham si jejai ni... cerita dia satu je.. tp ending2 banyak option... bior jelahhhhh

Yakuza wrote:macam mana nak datang ni. ada orang bagi tumpang ker? hehe.. mr ali dan mr sprinter?

eh, dah sehat ke bro?

sehat ckit. dulu pengsan dalam 4 bulan tu. ni baru ok ckit. budak 3-4 tahun kalau jalan lagi lagu tu. ni jalan sepapak2. huhuhu....
avatar
Yakuza
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1451
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  zulreen on Wed 25 Apr 2012, 11:42

caer2226 wrote:Dengan ini sy menjemput semua ahli WACC hadir TT merentasi luaran KL, sehubungan dgn itu kepada mane2 ahli yg merasakan sudh lme tidak mengikuti perkembangan WACC meh join ramai2 k...

Tempat berkumpul : Shell Selepas Tol Sg.Besi
Port Minum : Kedai Nasi Lemak Apollo [Ash] N9.
Time kumpul : 2.00 pm - 3.30 pm
Tarikh : 29/4/2012 bersamaan Ahad

Sebarang pertanyaan @ ada ahli yg lambat sampai boleh hubungi :

Eci Multi : 0173123986
Sprinter : 0123324461
Caer : 0199899642
Arisrocket : 0132695000

Maaf tidak dapat menjointkan diri kerana berada di Terengganu urusan kerja Sad
avatar
zulreen
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 109
Age : 40
Location : kuala lumpur
Registration date : 2010-10-04

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Wed 25 Apr 2012, 13:02

zekX wrote:caer pon ade saga jugak la weiiiiiiiiii

taula...tu yg nak tanya banyak kat dia nanti....
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Wed 25 Apr 2012, 14:21

faizaltauhid wrote:
caer2226 wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:bore lg besar dr kami yg 4G1x ni, pastu Dohc,pastu top 16okmj (atas kertas/sure lebih)....
nk malu segan simpan bungkus cantik2

rileks la bro...blum sampai 1000km lagi...lepas servis jom kita tgk braper speed baja itamku nanti....ok???
(dlm otak dah mcm2 nak bt....hehehehehehe)

Ish3 Mad dlu janji kete baru ni layan standard gaban je...ni dh de pelan len pulak, cmne ni bro ?? mane pendirian mu ?? kete tu standard kuar kilang dh mmg leh cecah 180 km/j, tu yg sy pernah buat setakat ni...xkan mau usik lagi kot enjin dlm tu ??

gua kan lidah bercabang...hahahahahahaha... lol! lol! lol!

betul ke caer standat gaban bleh cecah 180 km/j???...skg nie nak cecah 100 pon xbran...tapi pikap memang ada la....xsama ngan 1.3 lama dulu...

Kasi try dlu la bru taw keupayaan enjin tu, xyah usik enjin tu...ms sy buat tu pun padle minyk masih de free lagi utk tekan lebih tapi xberani sebb body saga tersgt ringan, cmne nk faham enjin tu klo blom lanyak dia betul2 bro.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  caer2226 on Wed 25 Apr 2012, 14:24

Ash wrote:pppprrrrrrttttttt...... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ni cite apollo ke cite saga nihh.heheheh

Jgn la marah wahai abgku yg ensem lagi bergaya...hehehehehe
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  faizaltauhid on Thu 26 Apr 2012, 04:45

betul ckp ko caer...memey body saga nie ringan...xmcm aeroback...tu bila nak cornering memey trasa membuang...blm tekan paddle sampai abis lg...maybe lepas servis 1k km nie nak try push overlimit...ada idea x camne nak kurangkan rasa membuang tu....
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  amirkhairul on Thu 26 Apr 2012, 12:00

sorry tak dapat joint balik terengganu

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: TT Apollo [DITUNDA]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum