D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  caer2226 on Tue 13 Mar 2012, 22:37

rizal71 wrote:pada mulanya ingatkan dapat turun tapi tak dapat nak datang sebab 2.4.2012 akan berangakat ke Mekah untuk menggerjakan umrah.......semoga selamat semuanya

Alhamdulillah bro, akhirnye tercapai jgk hajat bro utk menziarahi rumah suci ALLAH di sana, kami seluruh ahli kelab mendoakan kesejahteraan bro serta ahli keluarga yg pergi berangkat ke tanah suci di sana.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  izanezza on Wed 14 Mar 2012, 03:58

insyaallah ada masa .. patik trun .. Very Happy
avatar
izanezza
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 1465
Age : 28
Location : Damansara - Raub
Registration date : 2009-10-03

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Kai-77 on Wed 14 Mar 2012, 04:55

Yes!! Insyaallah aku join DIY nie...Minggu balik kampung dah diubah ke tarikh lain cheers
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  tj1002 on Wed 14 Mar 2012, 12:26

cawangan perak mcm mn... ada sesapa yg nak turun x?!
avatar
tj1002
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 178
Age : 32
Location : gunung semanggol near bukuit merah
Registration date : 2009-12-30

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  yutaka on Wed 14 Mar 2012, 14:35

caer2226 wrote:
rizal71 wrote:pada mulanya ingatkan dapat turun tapi tak dapat nak datang sebab 2.4.2012 akan berangakat ke Mekah untuk menggerjakan umrah.......semoga selamat semuanya

Alhamdulillah bro, akhirnye tercapai jgk hajat bro utk menziarahi rumah suci ALLAH di sana, kami seluruh ahli kelab mendoakan kesejahteraan bro serta ahli keluarga yg pergi berangkat ke tanah suci di sana.
ko bile lgi? Very Happy
avatar
yutaka
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 937
Age : 31
Location : BANTING,SELANGOR
Registration date : 2009-03-08

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  tj1002 on Wed 14 Mar 2012, 14:40

yutaka wrote:
caer2226 wrote:
rizal71 wrote:pada mulanya ingatkan dapat turun tapi tak dapat nak datang sebab 2.4.2012 akan berangakat ke Mekah untuk menggerjakan umrah.......semoga selamat semuanya

Alhamdulillah bro, akhirnye tercapai jgk hajat bro utk menziarahi rumah suci ALLAH di sana, kami seluruh ahli kelab mendoakan kesejahteraan bro serta ahli keluarga yg pergi berangkat ke tanah suci di sana.
ko bile lgi? Very Happy
dia tunggu ada konvoi beramai2 merentasi benua la tu...
avatar
tj1002
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 178
Age : 32
Location : gunung semanggol near bukuit merah
Registration date : 2009-12-30

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  caer2226 on Wed 14 Mar 2012, 21:45

yutaka wrote:
caer2226 wrote:
rizal71 wrote:pada mulanya ingatkan dapat turun tapi tak dapat nak datang sebab 2.4.2012 akan berangakat ke Mekah untuk menggerjakan umrah.......semoga selamat semuanya

Alhamdulillah bro, akhirnye tercapai jgk hajat bro utk menziarahi rumah suci ALLAH di sana, kami seluruh ahli kelab mendoakan kesejahteraan bro serta ahli keluarga yg pergi berangkat ke tanah suci di sana.

ko bile lgi? Very Happy

Tggu kete xde dok kt bengkel lama2...bru leh fikir nk pegi.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  yutaka on Wed 14 Mar 2012, 22:14

caer2226 wrote:
yutaka wrote:
caer2226 wrote:
rizal71 wrote:pada mulanya ingatkan dapat turun tapi tak dapat nak datang sebab 2.4.2012 akan berangakat ke Mekah untuk menggerjakan umrah.......semoga selamat semuanya

Alhamdulillah bro, akhirnye tercapai jgk hajat bro utk menziarahi rumah suci ALLAH di sana, kami seluruh ahli kelab mendoakan kesejahteraan bro serta ahli keluarga yg pergi berangkat ke tanah suci di sana.

ko bile lgi? Very Happy

Tggu kete xde dok kt bengkel lama2...bru leh fikir nk pegi.
kete sape dok bengkel lame2 tu?
avatar
yutaka
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 937
Age : 31
Location : BANTING,SELANGOR
Registration date : 2009-03-08

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  faizaltauhid on Fri 16 Mar 2012, 06:04

insyaAllah sampai...nak jual barang2 lama dari sesumpah...lampu blakang eagle eye...ekzos hondata ngan ebo cap ayam...ngan beberapa lagi ngan harga yg murr murr lagi...sebelum barang letgo ke pesbuk/mudah
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Eci Multi on Fri 16 Mar 2012, 15:05

no ahli tu kita akn terhadkn kpd yg btol xtif ajer...kalo nk bg cnth, xtvt menom2 dlm masa 2 bln ni lbh kurang 4 tt muka yg slalu ada pn da lama x nmpk spt kurang berminat...dn aku rasa kalo sebut nk bg no ahli ni berebut lak yg nk...so cuba tnya diri kita ada x xtif dlm masa tersebut..

kalo alasan kete xde atau rosak, yutaka bole bg jawapan....yg pnting trn jpa kwn2.
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Aji_rock on Fri 16 Mar 2012, 15:56

faizaltauhid wrote:insyaAllah sampai...nak jual barang2 lama dari sesumpah...lampu blakang eagle eye...ekzos hondata ngan ebo cap ayam...ngan beberapa lagi ngan harga yg murr murr lagi...sebelum barang letgo ke pesbuk/mudah

fuh fuh nk nk nk
avatar
Aji_rock
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1632
Age : 32
Location : Aloq staq, pastu mai pindah KL.. La ni dok kat KL.. Time raya baru blik Alor Staq
Registration date : 2009-06-27

Back to top Go down

..

Post  kaveen on Sat 17 Mar 2012, 05:32

Komfem kne turun nie Wink
avatar
kaveen
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 7
Age : 26
Location : tmn maluri cheras
Registration date : 2011-08-09

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Kai-77 on Sat 17 Mar 2012, 06:54

Jumpa disana...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  faizaltauhid on Sat 17 Mar 2012, 07:03

Aji_rock wrote:
faizaltauhid wrote:insyaAllah sampai...nak jual barang2 lama dari sesumpah...lampu blakang eagle eye...ekzos hondata ngan ebo cap ayam...ngan beberapa lagi ngan harga yg murr murr lagi...sebelum barang letgo ke pesbuk/mudah

fuh fuh nk nk nk

kasik turun laaa....memey aku nak jual mur mur pon.....rugi sapa xnak beli
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Kai-77 on Sat 17 Mar 2012, 07:07

Lampu belakang mato holang kaler merah ke hitam?
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  faizaltauhid on Sat 17 Mar 2012, 07:31

Kai-77 wrote:Lampu belakang mato holang kaler merah ke hitam?

merah ngan smoked lamp...mcmnie

avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Kai-77 on Sat 17 Mar 2012, 11:34

Reflector chrome ke? Yg hitam takde eh?
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  nizar_kedah85 on Sat 17 Mar 2012, 11:45

Eci Multi wrote:no ahli tu kita akn terhadkn kpd yg btol xtif ajer...kalo nk bg cnth, xtvt menom2 dlm masa 2 bln ni lbh kurang 4 tt muka yg slalu ada pn da lama x nmpk spt kurang berminat...dn aku rasa kalo sebut nk bg no ahli ni berebut lak yg nk...so cuba tnya diri kita ada x xtif dlm masa tersebut..

kalo alasan kete xde atau rosak, yutaka bole bg jawapan....yg pnting trn jpa kwn2.


no dh ada kt sblh tu...huhuhuhuuuu Twisted Evil
avatar
nizar_kedah85
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2314
Age : 32
Location : Ampang,Selangor & Pendang,Kedah & Umbai,Melaka
Registration date : 2009-03-09

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  caer2226 on Sat 17 Mar 2012, 19:57

nizar_kedah85 wrote:
Eci Multi wrote:no ahli tu kita akn terhadkn kpd yg btol xtif ajer...kalo nk bg cnth, xtvt menom2 dlm masa 2 bln ni lbh kurang 4 tt muka yg slalu ada pn da lama x nmpk spt kurang berminat...dn aku rasa kalo sebut nk bg no ahli ni berebut lak yg nk...so cuba tnya diri kita ada x xtif dlm masa tersebut..

kalo alasan kete xde atau rosak, yutaka bole bg jawapan....yg pnting trn jpa kwn2.


no dh ada kt sblh tu...huhuhuhuuuu Twisted Evil

Yg no kt sebelah ni lain, yg kte dpt nanti ni lain...hehehehe
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Pidus on Sun 18 Mar 2012, 07:49

aku x dapat lagi lahhhh..... Sad
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  caer2226 on Sun 18 Mar 2012, 19:57

Pidus wrote:aku x dapat lagi lahhhh..... Sad

Luar central di kecualikan dlu, aku ase ada no ahli luar kwsn central bagi yg aktif...tggu keputusan k.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Pidus on Mon 19 Mar 2012, 04:03

caer2226 wrote:
Pidus wrote:aku x dapat lagi lahhhh..... Sad

Luar central di kecualikan dlu, aku ase ada no ahli luar kwsn central bagi yg aktif...tggu keputusan k.

orite bos....
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Kai-77 on Mon 19 Mar 2012, 05:11

caer2226 wrote:
nizar_kedah85 wrote:
Eci Multi wrote:no ahli tu kita akn terhadkn kpd yg btol xtif ajer...kalo nk bg cnth, xtvt menom2 dlm masa 2 bln ni lbh kurang 4 tt muka yg slalu ada pn da lama x nmpk spt kurang berminat...dn aku rasa kalo sebut nk bg no ahli ni berebut lak yg nk...so cuba tnya diri kita ada x xtif dlm masa tersebut..

kalo alasan kete xde atau rosak, yutaka bole bg jawapan....yg pnting trn jpa kwn2.


no dh ada kt sblh tu...huhuhuhuuuu Twisted Evil

Yg no kt sebelah ni lain, yg kte dpt nanti ni lain...hehehehe

Ya ke? Nak no.1 la tongue
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Aji_rock on Mon 19 Mar 2012, 17:16

faizaltauhid wrote:
Kai-77 wrote:Lampu belakang mato holang kaler merah ke hitam?

merah ngan smoked lamp...mcmnie


nak nak nak
avatar
Aji_rock
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1632
Age : 32
Location : Aloq staq, pastu mai pindah KL.. La ni dok kat KL.. Time raya baru blik Alor Staq
Registration date : 2009-06-27

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  sprinter on Mon 19 Mar 2012, 18:38

Aji_rock wrote:
faizaltauhid wrote:
Kai-77 wrote:Lampu belakang mato holang kaler merah ke hitam?

merah ngan smoked lamp...mcmnie


nak nak nak

penampo nak..janji nk g outing..pprffttt

_________________




WACC SIAPA KALAU BUKAN WACC KITA

Kisah Aku,Dia Dan Wira Aeroback

Sprinter Autoparts

www.jdmstuff.blogspot.com

Kepada Kawan2 Yg Menggunakan Email : Gmail.com,Yahoo.com.Harap Boleh Lawati Www.Jdmstuff.Blogspot.com Dan Klik Untuk Menjadi Followers Blog Saya..Time Kasihh..Ai Lappp U Olssss

sprinter
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 4073
Age : 33
Location : Kedai2 Halfcut SeMalaysia
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: D.I.Y,Sesi Photoshoot Serta Pembahagian No Ahli

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum