TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Kai-77 on Thu 26 Jan 2012, 10:24

Raja Burger tu port minum utk mlm besok ke?
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  saiful.zekX on Thu 26 Jan 2012, 10:24

Kai-77 wrote:Raja Burger tu port minum utk mlm besok ke?

ntoh le....huhuhu

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Kai-77 on Thu 26 Jan 2012, 10:27

Hek elehhhh...Kalau port lain aku bawak kacang sambil2 menunggu tu leh kunyah2...Kalau Raja Burger je tak erlu la aku bawak dah tentu korang kunyah2 fren punya fries dlm tu nnt...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  saiful.zekX on Thu 26 Jan 2012, 11:11

Kai-77 wrote:Hek elehhhh...Kalau port lain aku bawak kacang sambil2 menunggu tu leh kunyah2...Kalau Raja Burger je tak erlu la aku bawak dah tentu korang kunyah2 fren punya fries dlm tu nnt...

pasal port ngeteh tu kene tya pihak berwajib la..huhuhu

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  rizal71 on Thu 26 Jan 2012, 11:15

leh pokai klu masuk raja burger tu dah lah tengah hujung bulan pulus cukup2 jer.......
avatar
rizal71
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 601
Age : 46
Location : selayang
Registration date : 2011-09-16

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Kai-77 on Thu 26 Jan 2012, 11:17

rizal71 wrote:leh pokai klu masuk raja burger tu dah lah tengah hujung bulan pulus cukup2 jer.......

Sbb tu aku ckp...Kita kunyah2 Fren punya Fries je.. Razz
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Eci Multi on Thu 26 Jan 2012, 14:38

zekX wrote:
Kai-77 wrote:Hek elehhhh...Kalau port lain aku bawak kacang sambil2 menunggu tu leh kunyah2...Kalau Raja Burger je tak erlu la aku bawak dah tentu korang kunyah2 fren punya fries dlm tu nnt...

pasal port ngeteh tu kene tya pihak berwajib la..huhuhu

psl pot menom2 mlm tu , aku rasa kita lpk je kt kdi mamak ex-arafat kt bank islam tesco tu...sbb ada bnda pnting yg perlu dibincangkn....harap AJK len dpt hadir
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  yutaka on Thu 26 Jan 2012, 14:59

bounce bounce bounce bounce bounce
ttooooiiinnnkkkk.....ttooooiiinnnkkkk.....ttooooiiinnnkkkk.....ttooooiiinnnkkkk.....ttooooiiinnnkkkk.....
avatar
yutaka
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 937
Age : 31
Location : BANTING,SELANGOR
Registration date : 2009-03-08

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Thor03 on Thu 26 Jan 2012, 15:34

Admin wrote:
Eci Multi wrote:
Thor03 wrote:9.40 - 11pm hmmmmm.... kompom ada yg dtg pukul 10.30-11 punya..... apa patut kita buat ya bagi semua org dtg on time.... bukan hujung2 time Wink Wink ......

bukan apa bnyak kali dtg awal cnth 9.45 tp ada sorang je yg terpacak, pukul 10.20 baru la sampai 2-3 biji kete.... kesian yg dtg awal, semangat dah ada org plak x ada Wink Wink ......

sbb tu kita bg masa utk berkumpul....bg yg dtg awal, tq....yg lain tu mungkin ambil masa nk dtg ke port tersebut....so masing2 ada kelebihan & kekurangan nya sendiri

Isu ni dah lapok dah ... kita amalkan give n take' la . Sapa dtg awal then leh la kumpul dulu .. masa and comitment tiap2 individu mana sama ... jarak rumah masing2 mana sama ETC. Lagi pun diberi kelonggaran sbb yg datang lewat selalunya lepak smpai 4-5 pagi ...sampai 7 - 8 pagi pun pernah . Janji ada TURUN dan sama rata ... datang awal ...balik awal ..yang lambat balik lambat. Kalau TEGAR dtg 9 mlm balik 8 pagi ...pung adaaa . So takde alasan takleh turun XTVT.


* AJK @ MANAGEMENT HARAP DPT TURUN. KALU MAJORITI ADA KITA RUN MEETING.
he he he Razz Razz Razz ...

lapok tu memang lapok tapi kalau kita tengok , jika benda nie berterusan 5 thn atau 10 thn pun x akan berubah...... silap2 kalau dah ada cucu 10 pun masih ada yg lambat Razz Razz Razz Razz Razz ....

bukan apa, mcm saya ckp sebelum nie .... jika ada budak baru join semngt berkobar2 janji 9.40 - 11.00 for sure dia akan dtg sebelum pukul 10mlm..... pas2 x ada org, hari yg lain brkmpul pun sama....... jadi mentality kat kepala janji x boleh pakai mesti lewat 2 jam punya......

cnth buat plak konvoi janji pukul 7pg nak gerak..... tunggu punya tunggu pukul 10pg baru nak gerak...... masa bnyak terbuang planning smua lari, yg ada ank n baby kesian....... bukan lah aku nak kata aku punctual sangat, tapi kalau org janji pukul 10pg.... 9.30 atau 9.45 aku dah sampai, aku x suka tunggu n ditunggu.....

dulu masa wacc ckp jumpa kat suatu tmpt aku dtg awal gak, last2 kat kepala aku nie ckp x yah dtg awal comfirm lewat dia org kumpul..... nak kata umah aku dkt x juga, kat seri kembangan ... boleh tahan gak kan...

aku tau isu dah lapok, smua org ada masalah masing2 tp x kan mlm yg sama je ada je masalah.... wayang x pernah miss pun kalau pukul 8.30mlm, bali keje pukul 7mlm kan kan kan .... Razz Razz Razz Razz .......

sama2 pikir confused confused scratch scratch Razz Razz

avatar
Thor03
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1437
Age : 35
Location : Seri Kembangan
Registration date : 2011-02-19

http://Muhammad Dzulhelmi b. Kamaruddin

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  saiful.zekX on Thu 26 Jan 2012, 15:54

cakap pon xguna thor... semua ni bergantung pada diri masing2.....
ok lah, gini. ngam ikut masa, jalan terus.xyah tggu. then mana yg lambat tu nk p port ngeteh...xtaw jalan, pandai call tp andaikata la dr N9. Guane? tp ade la limit nunggu, kami tggu kalu depa call soh tggu... so nnt jumaat sapa lambat, tego berdepan cara baik..

dok panjang cerita kat sini pon tara guna.

FULLSTOP! nk cite pape, jumaat nnt.bincang sama2. k.

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Eci Multi on Thu 26 Jan 2012, 17:44

Btol ckp ko zekx....nk citer pape trn Jumaat ni.

Bro Thor, ko dah d beri amaran...tp cuba jugak nk menyangkal pihak atasan kelab...kami dah ckp kalo x puas hati dgn WACC, dgn segala hormatnya tinggal kn kelab ni....sbb skrg ni ko saje nk cr masalah dgn kami.

Peraturan & perjalanan kelab telah diatur oleh pihak atasan WACC....kalo x leh nk ikot kami x paksa...cr jln keluar je.
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  rush2sweet on Thu 26 Jan 2012, 18:08

Thor03 wrote:
Admin wrote:
Eci Multi wrote:
Thor03 wrote:9.40 - 11pm hmmmmm.... kompom ada yg dtg pukul 10.30-11 punya..... apa patut kita buat ya bagi semua org dtg on time.... bukan hujung2 time Wink Wink ......

bukan apa bnyak kali dtg awal cnth 9.45 tp ada sorang je yg terpacak, pukul 10.20 baru la sampai 2-3 biji kete.... kesian yg dtg awal, semangat dah ada org plak x ada Wink Wink ......

sbb tu kita bg masa utk berkumpul....bg yg dtg awal, tq....yg lain tu mungkin ambil masa nk dtg ke port tersebut....so masing2 ada kelebihan & kekurangan nya sendiri

Isu ni dah lapok dah ... kita amalkan give n take' la . Sapa dtg awal then leh la kumpul dulu .. masa and comitment tiap2 individu mana sama ... jarak rumah masing2 mana sama ETC. Lagi pun diberi kelonggaran sbb yg datang lewat selalunya lepak smpai 4-5 pagi ...sampai 7 - 8 pagi pun pernah . Janji ada TURUN dan sama rata ... datang awal ...balik awal ..yang lambat balik lambat. Kalau TEGAR dtg 9 mlm balik 8 pagi ...pung adaaa . So takde alasan takleh turun XTVT.


* AJK @ MANAGEMENT HARAP DPT TURUN. KALU MAJORITI ADA KITA RUN MEETING.
he he he Razz Razz Razz ...

lapok tu memang lapok tapi kalau kita tengok , jika benda nie berterusan 5 thn atau 10 thn pun x akan berubah...... silap2 kalau dah ada cucu 10 pun masih ada yg lambat Razz Razz Razz Razz Razz ....

bukan apa, mcm saya ckp sebelum nie .... jika ada budak baru join semngt berkobar2 janji 9.40 - 11.00 for sure dia akan dtg sebelum pukul 10mlm..... pas2 x ada org, hari yg lain brkmpul pun sama....... jadi mentality kat kepala janji x boleh pakai mesti lewat 2 jam punya......

cnth buat plak konvoi janji pukul 7pg nak gerak..... tunggu punya tunggu pukul 10pg baru nak gerak...... masa bnyak terbuang planning smua lari, yg ada ank n baby kesian....... bukan lah aku nak kata aku punctual sangat, tapi kalau org janji pukul 10pg.... 9.30 atau 9.45 aku dah sampai, aku x suka tunggu n ditunggu.....

dulu masa wacc ckp jumpa kat suatu tmpt aku dtg awal gak, last2 kat kepala aku nie ckp x yah dtg awal comfirm lewat dia org kumpul..... nak kata umah aku dkt x juga, kat seri kembangan ... boleh tahan gak kan...

aku tau isu dah lapok, smua org ada masalah masing2 tp x kan mlm yg sama je ada je masalah.... wayang x pernah miss pun kalau pukul 8.30mlm, bali keje pukul 7mlm kan kan kan .... Razz Razz Razz Razz .......

sama2 pikir confused confused scratch scratch Razz Razz



Ok camni ... aku nak BERITAHU KENAPA ...MENGAPA ADA KELONGGARAN MASA.

Kenapa aku kata LAPOK? Sebab dah pelbagai ruang dan formula KAMI dah buat ... Saudara THOR baru nak feel je dgn WACC ...Kami dari azali lagi alami benda ni .

1. Dah pernah buat tepat jam 9.00 Mlm .... Mula2 semua ok . lepas tu ramai gak tertinggal sbb ...ada yg dari NSembilan ...ksgor ..klang ..s.alam . So Kami anjakkan time ke jam 10.00 mlm ... pun sama kesian ahli yg seberang laut dan tak dpat turun 9.00 mlm.

*** Cuba ko fikir kalau Ko tak bleh turun jam 9.00 sbb kerja atau komitment lain . Ko cuma bleh tiba jam 11.00 je! tapi ko nak join TT . Apa ko buat? ko redah gak ke jam 9.00 tu ? mustahil kan.

2. So HC dah come out dgn formula mcm skrng ... time 9.00 - 11.30 mlm POT petronas AMPANG tesco. Sapa sampai awal akan lepak situ ..sembang dan siap bleh DIY lagi. ( INI SEJARAH WACC ) kalu ko nak tau sgt. Memang kami kat situ sampai jam 11.30 mlm baru gerak minum. So sapa yg sampai lewat sekurang-kurangnya bleh Join sekali. Dan kalau miss 11.30 mlm terus join minum2 kat lokasi. Sejak azali kami tak de problem dalam hal ni.

3. Soal yg bawak family ... ramai dah sebelum ko join lagi . ada yg dari sg.buluh pun . So kalau diorg tak selesa lepak smpai jam 2-6 pagi. Diorg akan dtg awal jam 9-11.30 tu walau tak dpt join minum.

4. Soal budak baru ...dlm minggu ni je aku ada 10 call new member nak dtg ...n diorg takde masalah pun sbb kalau diorg tau JOIN mana2 kelab kereta PASTI bukan OFFICE Hour.

Kesimpulannya :

* ada 3 peringkat ahli2 yang HADIR ... 9.00 - 11.30 (balik tak join minum) , 11.30 (join lepak n minum) dan 11.30 - 7.00 pagi (Tegar lepak smpai lebam) . Semua ni utk kemudahan ahli yg kata susah sgt nak join TT. Dan utk pengetahuan ...AJK/Management dah tau sapa yg akan turun dalam 3 waktu tu supaya ahli tak terkuntang kanting.

**** Aku takde masalah kalau nak bagi pandangn tapi cuma biar cakap siang pandang2 ...cakap mlm dengar2. Ini aku tujukan pada yang baru2 dlm WACC.

SESIAPA NAK BERDEBAT LAGI JUMPA AKU JUMAAT NI ...BLEH AKU BAGI KARANGAN RINGKAS.

*** NI AKU NAK CABAR SAPA2 YG BISING AKU PACAK SITU JAM 9.40 mlm TEPAT DAN BALIK JAM 5 PAGI. JOM aaaa lepak sampai lebam tak kira baru ke otai ke. Kalo buleh buat camni ...korang nak bising silakan.

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  yutaka on Thu 26 Jan 2012, 18:39

yessss...TT smpi lebam...layan karok...lai lai lai
avatar
yutaka
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 937
Age : 31
Location : BANTING,SELANGOR
Registration date : 2009-03-08

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  caer2226 on Thu 26 Jan 2012, 21:57

Insyaallah sy akan smpai awal TT k, bagi mana2 ahli yg datang awal sy akan temankn dlu...
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Thor03 on Fri 27 Jan 2012, 02:15

Smile Smile Smile Smile Razz Razz .....

x kan lah setiap yg aku ckp semuanya aku nak buat masalah, bagaimana hendak menilai niat aku yg sebenar terpulang........ aku tahu dr mula mesti ada yg marah, tapi aku cuba saja..... betul ckp zekx,rush n eci_multi tu Razz Razz Razz ...

abg rush n eci saya bukan nak tegur, menyangkal atau x berpuas hati, cuma buat renungan masing2 study study study

aku faham semua org ada masalah masing, yg seberang laut dari n.9, bukit beruntung pun ada..... sebenarnya org seberang laut dr mula x ada kaitan kat sini, aku mmg faham seberang laut Razz Razz ... kelonggaran tu dah ada Razz Razz ... kan bagus semua ada satu2 masa cheers cheers ..... ramai antara kita x kenal sesama kita lagi tongue tongue

sembang banyak n sembang sampai besok lusa pun x guna, pucuk pangkal diri sendiri.......... cheers cheers cheers

kalau ada yg tersinggung n marah, apa yg aku boleh ckp selain maaf Razz Razz

avatar
Thor03
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1437
Age : 35
Location : Seri Kembangan
Registration date : 2011-02-19

http://Muhammad Dzulhelmi b. Kamaruddin

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Ejoe on Fri 27 Jan 2012, 04:46

klu mlm nie aku dtg,aku nak dtg tgh2 time,mls nak dtg awal...dah kena dah dtg awal ........ Twisted Evil
avatar
Ejoe
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 34
Age : 34
Location : sungai besi kuala lumpur
Registration date : 2011-06-23

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  amirkhairul on Fri 27 Jan 2012, 04:48

Ok roger jumpa disana

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Kai-77 on Fri 27 Jan 2012, 04:54

Jumpa mlm nie insyaallah...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Thor03 on Fri 27 Jan 2012, 04:54

Ejoe wrote:klu mlm nie aku dtg,aku nak dtg tgh2 time,mls nak dtg awal...dah kena dah dtg awal ........ Twisted Evil

sama la kitaaaa........ Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Thor03
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1437
Age : 35
Location : Seri Kembangan
Registration date : 2011-02-19

http://Muhammad Dzulhelmi b. Kamaruddin

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  rush2sweet on Fri 27 Jan 2012, 05:17

Thor03 wrote:
Ejoe wrote:klu mlm nie aku dtg,aku nak dtg tgh2 time,mls nak dtg awal...dah kena dah dtg awal ........ Twisted Evil

sama la kitaaaa........ Twisted Evil Twisted Evil

So sudah2 la cerita bab time ni ye. Benda bukan susah pun ...sapa yg bleh punch card dari jam 9-11.30 tu ikut time tu ..sapa ada comitment lain, kerja shift, jarak ... punch card jam 11.30 - 2.00 pagi . mana2 yg tek bleh tidur malam ...Join our nightkids on the block sampai 7 pagi. Insya allah kalau nak kumpul semua in 1 time akan ada setiap 1 bulan ... we all terjah zon2 lembah klang yg lain ...termasuk KLANG. jangan risau info akan diberitahu awal. ( dah pernah buat dolu2 lagi ...ingat tak kita terjah serdang! best kan)

* clear tak ... pada thor, yg baru yg lama ...kalau ada panndangan dan apa jua hal nak luahkan. Sila jumpa aku lebih mudah dari cerita dlm forum ni ...sebab cara kita membaca tulisan tak sama dgn face to face.

Jumpa mlm nanti.

*** Yutaka kalau nak karokkkk bleh tapi kena la ada bunga2 cam hari tu ....heheehehehe

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  amirkhairul on Fri 27 Jan 2012, 06:25

wat ali(emy burnmark) blhlah karok jgk hahaha

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  nizar_kedah85 on Fri 27 Jan 2012, 12:28

Eci Multi wrote:
zekX wrote:
Kai-77 wrote:Hek elehhhh...Kalau port lain aku bawak kacang sambil2 menunggu tu leh kunyah2...Kalau Raja Burger je tak erlu la aku bawak dah tentu korang kunyah2 fren punya fries dlm tu nnt...

pasal port ngeteh tu kene tya pihak berwajib la..huhuhu

psl pot menom2 mlm tu , aku rasa kita lpk je kt kdi mamak ex-arafat kt bank islam tesco tu...sbb ada bnda pnting yg perlu dibincangkn....harap AJK len dpt hadir


gagal lorhhh...kalau nk jumpa jgk meh la jumpa kat roadblock taman tar..huhuuuuuu
avatar
nizar_kedah85
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2314
Age : 32
Location : Ampang,Selangor & Pendang,Kedah & Umbai,Melaka
Registration date : 2009-03-09

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  nizar_kedah85 on Fri 27 Jan 2012, 12:33

1st TT aku dan geng WACC 9.00 malam sampai 5 pagi..ada betui ka.........kalau x silap kat taman dagang kot..hahaa...ada bran ahli baru........ Cool Cool

tapi malam ni x dapat la...aku ada TT kat roadblock jalan taman tar sampai 6 pagi.... Crying or Very sad
avatar
nizar_kedah85
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2314
Age : 32
Location : Ampang,Selangor & Pendang,Kedah & Umbai,Melaka
Registration date : 2009-03-09

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  yutaka on Fri 27 Jan 2012, 12:57

rush2sweet wrote:
Thor03 wrote:
Ejoe wrote:klu mlm nie aku dtg,aku nak dtg tgh2 time,mls nak dtg awal...dah kena dah dtg awal ........ Twisted Evil

sama la kitaaaa........ Twisted Evil Twisted Evil

So sudah2 la cerita bab time ni ye. Benda bukan susah pun ...sapa yg bleh punch card dari jam 9-11.30 tu ikut time tu ..sapa ada comitment lain, kerja shift, jarak ... punch card jam 11.30 - 2.00 pagi . mana2 yg tek bleh tidur malam ...Join our nightkids on the block sampai 7 pagi. Insya allah kalau nak kumpul semua in 1 time akan ada setiap 1 bulan ... we all terjah zon2 lembah klang yg lain ...termasuk KLANG. jangan risau info akan diberitahu awal. ( dah pernah buat dolu2 lagi ...ingat tak kita terjah serdang! best kan)

* clear tak ... pada thor, yg baru yg lama ...kalau ada panndangan dan apa jua hal nak luahkan. Sila jumpa aku lebih mudah dari cerita dlm forum ni ...sebab cara kita membaca tulisan tak sama dgn face to face.

Jumpa mlm nanti.

*** Yutaka kalau nak karokkkk bleh tapi kena la ada bunga2 cam hari tu ....heheehehehe
wahhhh...itu bole ditanggung beres...
avatar
yutaka
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 937
Age : 31
Location : BANTING,SELANGOR
Registration date : 2009-03-08

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  saiful.zekX on Fri 27 Jan 2012, 14:05

wah..wah...yutaka nk open table la mlm nih! pegi makan western la gini...hahahahha

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Gong Xi Fa Cai 27 Jan 2012

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum