TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  Ejoe on Wed 23 Nov 2011, 02:41

boleh ikut 22222222222222
avatar
Ejoe
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 34
Age : 34
Location : sungai besi kuala lumpur
Registration date : 2011-06-23

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  BLACKHEARTZ7 on Wed 23 Nov 2011, 05:11

No koje la pulokssss
avatar
BLACKHEARTZ7
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 375
Age : 35
Location : KUALA LUMPUR
Registration date : 2010-09-27

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  saiful.zekX on Wed 23 Nov 2011, 06:48

caer2226 wrote:Buat pertama kalinye kite akan mengadakan TT Konvoi setelah sekian lama kite sesama ahli asyik jumpe lepak, menyembang, menjual beli barang, kongsikan idea tentang jentera masing2, makan & sebagainye. TT pada kali ini ada sesuatu yg istimewa di mana club kita di jemput bagi memeriahkan karnival GP MEMANCING SELANGOR 2011 yg di taja khas oleh EON.

Di sebalik jemputan tersebut, ada kegembiraan buat kite selaku ahli WACC di mana nama club kite WACC akan di perkenalkan kepada CEO EON pada hari tersebut yang akan di wakili oleh Founder Club kite ni sendiri iaitu Abg Rush, Abg Ali, Abg Sprinter, Abg CD_Mat & Abg Jai.

Tarikh : 27 November 2011
Hari : AHAD
Masa : 8 am - 3 pm
Tempat : Taman Tasik Cyberjaya, Sepang

*Tempat Berkumpul : (Akan di beritahu kelak)
*Masa Berkumpul : (Akan di beritahu kelak)

AKTIVITI YG EON ANJURKAN :
1. Car Display
2. Test Drive
3. Sales Promotion
4. Financing
5. Service Campaign/Promo
6. Service Appointment (FOC Service Voucher RM50)
7. Spare parts - Discount price
8. Free 32-Points safety inspection
9. Anti Bac
10. Mobile Fix Van - Quick Service
11. Safety Talks
12. Children Coloring
13. Karaoke
14. Lucky Draw
15. Membership recruitment - RM10 (FOC Service Voucher RM50)
16. Awareness Activities
17. Proton Merchandise


ANJURAN - Kerajaan Negeri Selangor
- Majlis Perbandaran Sepang
- Cyberview Sdn. Bhd.

PENAJA : Edaran Otomobil Nasional Berhad [EON]

SEBARANG PERTANYAAN
~ Caer2226 : 019-9899642


Caer, Sila Lengkapkan Maklumat Secepat Mungkin. TQ

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Wed 23 Nov 2011, 12:36

UPDATE :

caer2226 wrote:Buat pertama kalinye kite akan mengadakan TT Konvoi setelah sekian lama kite sesama ahli asyik jumpe lepak, menyembang, menjual beli barang, kongsikan idea tentang jentera masing2, makan & sebagainye. TT pada kali ini ada sesuatu yg istimewa di mana club kita di jemput bagi memeriahkan karnival GP MEMANCING SELANGOR 2011 yg di taja khas oleh EON.

Di sebalik jemputan tersebut, ada kegembiraan buat kite selaku ahli WACC di mana nama club kite WACC akan di perkenalkan kepada CEO EON pada hari tersebut yang akan di wakili oleh Founder Club kite ni sendiri iaitu Abg Rush, Abg Ali, Abg Sprinter, Abg CD_Mat & Abg Jai.

Tarikh : 27 November 2011
Hari : AHAD
Masa : 8 am - 3 pm
Tempat : Taman Tasik Cyberjaya, Sepang

*Tempat Berkumpul & Masa : Shell Tol Sg.Besi / 7 am - 8 am (CENTRAL)
*Tempat Berkumpul & Masa : Dataran Nilai / 8 am - 9 am (NEGERI 9 BRANCH)

AKTIVITI YG EON ANJURKAN :
1. Car Display
2. Test Drive
3. Sales Promotion
4. Financing
5. Service Campaign/Promo
6. Service Appointment (FOC Service Voucher RM50)
7. Spare parts - Discount price
8. Free 32-Points safety inspection
9. Anti Bac
10. Mobile Fix Van - Quick Service
11. Safety Talks
12. Children Coloring
13. Karaoke
14. Lucky Draw
15. Membership recruitment - RM10 (FOC Service Voucher RM50)
16. Awareness Activities
17. Proton Merchandise


ANJURAN - Kerajaan Negeri Selangor
- Majlis Perbandaran Sepang
- Cyberview Sdn. Bhd.

PENAJA : Edaran Otomobil Nasional Berhad [EON]

SEBARANG PERTANYAAN
~ Caer2226 : 019-9899642
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  saiful.zekX on Wed 23 Nov 2011, 12:38

dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Wed 23 Nov 2011, 12:48

zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  saiful.zekX on Wed 23 Nov 2011, 15:22

caer2226 wrote:
zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.

so izan g x?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Wed 23 Nov 2011, 19:51

zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.

so izan g x?

Izan pegi...dia akan handle n tggu kte kt datran nilai
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Fri 25 Nov 2011, 10:12

caer2226 wrote:Buat pertama kalinye kite akan mengadakan TT Konvoi setelah sekian lama kite sesama ahli asyik jumpe lepak, menyembang, menjual beli barang, kongsikan idea tentang jentera masing2, makan & sebagainye. TT pada kali ini ada sesuatu yg istimewa di mana club kita di jemput bagi memeriahkan karnival GP MEMANCING SELANGOR 2011 yg di taja khas oleh EON.

Di sebalik jemputan tersebut, ada kegembiraan buat kite selaku ahli WACC di mana nama club kite WACC akan di perkenalkan kepada CEO EON pada hari tersebut yang akan di wakili oleh Founder Club kite ni sendiri iaitu Abg Rush, Abg Ali, Abg Sprinter, Abg CD_Mat & Abg Jai.

Tarikh : 27 November 2011
Hari : AHAD
Masa : 8 am - 3 pm
Tempat : Taman Tasik Cyberjaya, Sepang

*Tempat Berkumpul & Masa : Shell Tol Sg.Besi / 7 am - 8 am (CENTRAL)
*Tempat Berkumpul & Masa : Dataran Nilai / 8 am - 9 am (NEGERI 9 BRANCH)

AKTIVITI YG EON ANJURKAN :
1. Car Display
2. Test Drive
3. Sales Promotion
4. Financing
5. Service Campaign/Promo
6. Service Appointment (FOC Service Voucher RM50)
7. Spare parts - Discount price
8. Free 32-Points safety inspection
9. Anti Bac
10. Mobile Fix Van - Quick Service
11. Safety Talks
12. Children Coloring
13. Karaoke
14. Lucky Draw
15. Membership recruitment - RM10 (FOC Service Voucher RM50)
16. Awareness Activities
17. Proton Merchandise


ANJURAN - Kerajaan Negeri Selangor
- Majlis Perbandaran Sepang
- Cyberview Sdn. Bhd.

PENAJA : Edaran Otomobil Nasional Berhad [EON]

SEBARANG PERTANYAAN
~ Caer2226 : 019-9899642

BUMP
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  5rusz on Fri 25 Nov 2011, 10:47

caer2226 wrote:
zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.

so izan g x?

Izan pegi...dia akan handle n tggu kte kt datran nilai

dapat pun contact izan...
avatar
5rusz
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 2855
Age : 32
Location : Dengkil-Klia-Putrajaya-Kota Warisan-Sepang
Registration date : 2009-06-18

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Fri 25 Nov 2011, 10:48

5rusz wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.

so izan g x?

Izan pegi...dia akan handle n tggu kte kt datran nilai

dapat pun contact izan...

Abg izan kite tu busy sgt la...kte jmpe kt dataran nilai t k
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  5rusz on Fri 25 Nov 2011, 10:49

caer2226 wrote:
5rusz wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:dah mcm TT Brekfast la pulak dah..huhuhuhu

Aku baru je lepas roger izan...hehehehe...cm ko ckp kte gerak awal la tkt jem.

so izan g x?

Izan pegi...dia akan handle n tggu kte kt datran nilai

dapat pun contact izan...

Abg izan kite tu busy sgt la...kte jmpe kt dataran nilai t k

jumpe anda disana nanti..
avatar
5rusz
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 2855
Age : 32
Location : Dengkil-Klia-Putrajaya-Kota Warisan-Sepang
Registration date : 2009-06-18

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Fri 25 Nov 2011, 10:53

Mane ahli2 central ni...xnk join ke ??? kasi taw nk join k
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  razi on Fri 25 Nov 2011, 12:35

caer2226 wrote:Mane ahli2 central ni...xnk join ke ??? kasi taw nk join k

Ok sy join abam caer...
avatar
razi
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 59
Age : 32
Location : Bandar Baru Bangi
Registration date : 2011-04-21

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  caer2226 on Fri 25 Nov 2011, 22:23

razi wrote:
caer2226 wrote:Mane ahli2 central ni...xnk join ke ??? kasi taw nk join k

Ok sy join abam caer...

Okay...sy tgu kt shell nanti k.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  razi on Sat 26 Nov 2011, 10:21

caer2226 wrote:
razi wrote:
caer2226 wrote:Mane ahli2 central ni...xnk join ke ??? kasi taw nk join k

Ok sy join abam caer...

Okay...sy tgu kt shell nanti k.

yang lain ape lg... jom la support event ini...
avatar
razi
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 59
Age : 32
Location : Bandar Baru Bangi
Registration date : 2011-04-21

Back to top Go down

Re: TT KONVOI SEMPENA GP MEMANCING SELANGOR 2011

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum