TT Central - 1 Julai 2011

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:15

TT kembali semula tapi tempat berkumpul kte akn tukar kali ni,

Tempat berkumpul : Taman Tasik Permaisuri (selalu org jogging)
Tarikh : 1 Julai 2011 bersamaan hari Jumaat
Masa : 9.30pm - 10.30pm

*Geng-geng RC drift jalanan sila siapkan jentera anda masing-masing kte drift kt sne k.
*Yang mane de walkie-talkie sila ON bila dah berada berdekatan dengan tempat.

Sebarang pertanyaan : Caer2226 @ Syahir - 019-9899642


Last edited by caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:30; edited 2 times in total
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Ayop77 on Wed 29 Jun 2011, 18:17

caer2226 wrote:TT kembali semula tapi tempat berkumpul kte akn tukar kali ni,

Tempat berkumpul : Taman Tasik Permaisuri (selalu org jogging)
Tarikh : 1 Jun 2011 bersamaan hari Jumaat
Masa : 9.30pm - 10.30pm

*Geng-geng RC drift jalanan sila siapkan jentera anda masing-masing kte drift kt sne k.
*Yang mane de walkie-talkie sila ON bila dah berada berdekatan dengan tempat.

Sebarang pertanyaan : Caer2226 @ Syahir - 019-9899642


pe da patah balik ni, 1 JUNE... Evil or Very Mad

_________________
Ayop77 : 012-6693903
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Ash on Wed 29 Jun 2011, 18:19

hehehe...caer dh masuk air sejak pokok slalu tumbang kat bahu...lalalalaaaaa Razz Razz Razz
avatar
Ash
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 358
Age : 34
Location : seremban
Registration date : 2010-09-18

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:21

Hahahaha....sory2...typing error...hahahaha...dh btulkan.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Ash on Wed 29 Jun 2011, 18:22

bestnye klu dpt pegi... Sad Sad
avatar
Ash
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 358
Age : 34
Location : seremban
Registration date : 2010-09-18

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Ayop77 on Wed 29 Jun 2011, 18:25

Ash wrote:hehehe...caer dh masuk air sejak pokok slalu tumbang kat bahu...lalalalaaaaa Razz Razz Razz



hahaha3, bkn masuk air je, coz ari ni mata die da cerah sgt2,
pendengaran clear sgt6..... hehehehhee3.... Twisted Evil Smile

tui tk caerr... hehehe3... sb tu tarikh die jd cmtu... wakawaka3.... hehehe3.. Twisted Evil

_________________
Ayop77 : 012-6693903
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:25

Ash wrote:bestnye klu dpt pegi... Sad Sad

Jgn sedih2...len kli leh join lg kn yg penting g johor bestkn abg ash...hehehehe
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:26

Ayop77 wrote:
Ash wrote:hehehe...caer dh masuk air sejak pokok slalu tumbang kat bahu...lalalalaaaaa Razz Razz Razz



hahaha3, bkn masuk air je, coz ari ni mata die da cerah sgt2,
pendengaran clear sgt6..... hehehehhee3.... Twisted Evil Smile

tui tk caerr... hehehe3... sb tu tarikh die jd cmtu... wakawaka3.... hehehe3.. Twisted Evil

Diam-diam sudah...hahahaha...den dh terkono ptg td.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Ayop77 on Wed 29 Jun 2011, 18:28

caer2226 wrote:
Ayop77 wrote:
Ash wrote:hehehe...caer dh masuk air sejak pokok slalu tumbang kat bahu...lalalalaaaaa Razz Razz Razz



hahaha3, bkn masuk air je, coz ari ni mata die da cerah sgt2,
pendengaran clear sgt6..... hehehehhee3.... Twisted Evil Smile

tui tk caerr... hehehe3... sb tu tarikh die jd cmtu... wakawaka3.... hehehe3.. Twisted Evil

Diam-diam sudah...hahahaha...den dh terkono ptg td.



tajuk tk tukor plak tarikh nye... hehehe3... mata da sinar2 smpi tk nmpk ek... hehehe3

_________________
Ayop77 : 012-6693903
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 18:31

Ayop77 wrote:
caer2226 wrote:
Ayop77 wrote:
Ash wrote:hehehe...caer dh masuk air sejak pokok slalu tumbang kat bahu...lalalalaaaaa Razz Razz Razz



hahaha3, bkn masuk air je, coz ari ni mata die da cerah sgt2,
pendengaran clear sgt6..... hehehehhee3.... Twisted Evil Smile

tui tk caerr... hehehe3... sb tu tarikh die jd cmtu... wakawaka3.... hehehe3.. Twisted Evil

Diam-diam sudah...hahahaha...den dh terkono ptg td.



tajuk tk tukor plak tarikh nye... hehehe3... mata da sinar2 smpi tk nmpk ek... hehehe3

Bersinar tp yg depan tu xfull la...nk kena jumpe abg wan jgk ni...xpaus ati...hehehe
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  saiful.zekX on Wed 29 Jun 2011, 20:31

caer2226 wrote:TT kembali semula tapi tempat berkumpul kte akn tukar kali ni,

Tempat berkumpul : Taman Tasik Permaisuri (selalu org jogging)
Tarikh : 1 Julai 2011 bersamaan hari Jumaat
Masa : 9.30pm - 10.30pm

*Geng-geng RC drift jalanan sila siapkan jentera anda masing-masing kte drift kt sne k.
*Yang mane de walkie-talkie sila ON bila dah berada berdekatan dengan tempat.

Sebarang pertanyaan : Caer2226 @ Syahir - 019-9899642

yg kat tepi stadium tu ke? ade map x caer?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 21:18

zekX wrote:
yg kat tepi stadium tu ke? ade map x caer?

Yup kt tepi stadium tu ha...ala tempt org slalu jogging tu yg dekt dgn skolah sains xsalah aku.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  saiful.zekX on Wed 29 Jun 2011, 21:31

caer2226 wrote:
zekX wrote:
yg kat tepi stadium tu ke? ade map x caer?

Yup kt tepi stadium tu ha...ala tempt org slalu jogging tu yg dekt dgn skolah sains xsalah aku.

kalau dari bulatan cheras tu, lepas maktab guru, traffic light terus pancung kiri ke?
ade parking gak situ yg ada kedai makan tu.

situ ke?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Wed 29 Jun 2011, 21:42

zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:
yg kat tepi stadium tu ke? ade map x caer?

Yup kt tepi stadium tu ha...ala tempt org slalu jogging tu yg dekt dgn skolah sains xsalah aku.

kalau dari bulatan cheras tu, lepas maktab guru, traffic light terus pancung kiri ke?
ade parking gak situ yg ada kedai makan tu.

situ ke?

Klo dari bulatan cheras tu ko msk kiri kn yg nk ke tapak downtown...ko trus je pstu akn lalu maktab perguruan teknik belah kiri ko, lps je maktab tu de traffic light depn tu ko msk kanan, situ la tempt org dok slalu jogging tu, de 1 je kedai makan kt situ nt.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  jebard on Thu 30 Jun 2011, 04:20

letak map la..ade kelapangan leh trun.. What a Face
avatar
jebard
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 398
Age : 36
Location : subang jaya/sunway/n9
Registration date : 2009-09-17

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  saiful.zekX on Thu 30 Jun 2011, 05:38

caer2226 wrote:
zekX wrote:
caer2226 wrote:
zekX wrote:
yg kat tepi stadium tu ke? ade map x caer?

Yup kt tepi stadium tu ha...ala tempt org slalu jogging tu yg dekt dgn skolah sains xsalah aku.

kalau dari bulatan cheras tu, lepas maktab guru, traffic light terus pancung kiri ke?
ade parking gak situ yg ada kedai makan tu.

situ ke?

Klo dari bulatan cheras tu ko msk kiri kn yg nk ke tapak downtown...ko trus je pstu akn lalu maktab perguruan teknik belah kiri ko, lps je maktab tu de traffic light depn tu ko msk kanan, situ la tempt org dok slalu jogging tu, de 1 je kedai makan kt situ nt.

ha...betui la tu....yg dekat2 taman permainan tu kan

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  zaidy on Thu 30 Jun 2011, 12:00

tapak pasar ramadhan?
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 40
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  twincam91 on Thu 30 Jun 2011, 14:48

zaidy wrote:tapak pasar ramadhan?

betoi betoi....mmg betoi...area situ ade kedai mkn..cantikk..roger
avatar
twincam91
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2948
Age : 37
Location : subang-sg buloh-kuala kangsor
Registration date : 2008-03-24

http://muzhizwandi bin md.pahri

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  zaidy on Thu 30 Jun 2011, 15:05

mmg ada 1 kedai makan kat situ
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 40
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Thu 30 Jun 2011, 17:08

Kasi sebar pada kawan lain2 k yg berdekatan...
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  zaidy on Thu 30 Jun 2011, 18:02

kasi gegarrrr............port baru niiiiiiiii
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 40
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Aji_rock on Fri 01 Jul 2011, 02:29

X janji akan sampai..
kalau ade, akan ku bawak kek tp sebijik kecik jela ntuk korang rase jek
lepaih tu korang terus order la kek tu sorang 3 bijik ek
avatar
Aji_rock
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1632
Age : 32
Location : Aloq staq, pastu mai pindah KL.. La ni dok kat KL.. Time raya baru blik Alor Staq
Registration date : 2009-06-27

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  ejat315 on Fri 01 Jul 2011, 03:24

Aji_rock wrote:X janji akan sampai..
kalau ade, akan ku bawak kek tp sebijik kecik jela ntuk korang rase jek
lepaih tu korang terus order la kek tu sorang 3 bijik ek

kalau rasa je x order xpe kan...hahahahahhaah
avatar
ejat315
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1213
Age : 30
Location : kuala lumpur
Registration date : 2010-09-20

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  5rusz on Fri 01 Jul 2011, 03:54

nak datang tapi badan kurang cihat....
avatar
5rusz
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 2855
Age : 32
Location : Dengkil-Klia-Putrajaya-Kota Warisan-Sepang
Registration date : 2009-06-18

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  caer2226 on Fri 01 Jul 2011, 14:49

5rusz wrote:nak datang tapi badan kurang cihat....

Jangan paksa dri bro klo xsihat...nt lagi mudarat lak.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: TT Central - 1 Julai 2011

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum