TT WAJIB Central - 4 March 2011

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  zaidy on Sat 05 Mar 2011, 16:03

sory geng ...gagal malam tadi.......balik kje dh lewat terus hanggggg
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 41
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  rush2sweet on Sat 05 Mar 2011, 17:35

Ayop77 wrote:Terima kaseh yg hadir..

01. Zekx
02. Ayop77
03. Rush_2sweet
04. Cd_kosong
05. Caer2226
06. Reytech
07. PanjangN9 n Fmly
08. AmirKhairul
09. Aizat_atul n Adik
10. Ying Yang (Azrin)
11. Jojireen
12. Along Bodypart Kit
13. Wgvxxx (yasir)
14. Twincam
15. Ms. Dracula (Newbies)
16. Ariesrocket
17. Yakuza
18. Fairuz n Fren
19. Aji sg. buloh
20. Ajislekeers (Newbies)

* ada nama yg tertinggal ke.. Very Happy


Sesiapa yg tak bayar lepas makan nanti jangan buat lagi ... harap benda ni tak berulang demi nama baik WACC.
Ad bil RM39.50 tak bayar makan@minum temasuk yg makan nasi lemak sedap2 tu. Kami yg lepak sampai 4 pagi jadi mangsa. So lain kali jgn jadi camni ....

* CD_mat akan scan kiraan bill makan@minum tu nanti. Mad

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  arisrocket on Sat 05 Mar 2011, 17:55

wakakkakkaa.... nasib baik abg rushh aderr.. klau aku jadik org yang paling lastt... abih tergadai baju sluarr pasal nak bayar bil makann.... Shocked
avatar
arisrocket
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 921
Age : 22
Location : Kola Lumpor
Registration date : 2008-03-27

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  amirkhairul on Sat 05 Mar 2011, 18:42

Siapa yg tak bayar 2...ker atau brader 2 silap bro...so far yg dah gerak semua dah bayar..

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  Thor03 on Sat 05 Mar 2011, 19:16

oooooo lepak sampai 4 pg rupanyaaaa.......... syok sangat tengok raja lawak semalam, tengok jam dah 10.30 lebih ingatkan dah lambat......

X apa next time aku redah jeeeee....... Razz Razz
avatar
Thor03
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1437
Age : 35
Location : Seri Kembangan
Registration date : 2011-02-19

http://Muhammad Dzulhelmi b. Kamaruddin

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  saiful.zekX on Sat 05 Mar 2011, 19:17

amirkhairul wrote:Siapa yg tak bayar 2...ker atau brader 2 silap bro...so far yg dah gerak semua dah bayar..

taw xpek.... meja last sume byr dah....ke dia ingat kami xbyr lg?

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  Eci Multi on Sun 06 Mar 2011, 15:19

rush2sweet wrote:
Ayop77 wrote:Terima kaseh yg hadir..

01. Zekx
02. Ayop77
03. Rush_2sweet
04. Cd_kosong
05. Caer2226
06. Reytech
07. PanjangN9 n Fmly
08. AmirKhairul
09. Aizat_atul n Adik
10. Ying Yang (Azrin)
11. Jojireen
12. Along Bodypart Kit
13. Wgvxxx (yasir)
14. Twincam
15. Ms. Dracula (Newbies)
16. Ariesrocket
17. Yakuza
18. Fairuz n Fren
19. Aji sg. buloh
20. Ajislekeers (Newbies)

* ada nama yg tertinggal ke.. Very Happy


Sesiapa yg tak bayar lepas makan nanti jangan buat lagi ... harap benda ni tak berulang demi nama baik WACC.
Ad bil RM39.50 tak bayar makan@minum temasuk yg makan nasi lemak sedap2 tu. Kami yg lepak sampai 4 pagi jadi mangsa. So lain kali jgn jadi camni ....

* CD_mat akan scan kiraan bill makan@minum tu nanti. Mad

lpk spi 4 pg x ajak pong
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  cdkosong on Mon 07 Mar 2011, 10:18



Hehehe....

_________________
Nothing Else Matters...
avatar
cdkosong
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 219
Age : 37
Location : KL
Registration date : 2008-03-29

Back to top Go down

Re: TT WAJIB Central - 4 March 2011

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum