Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  reytech_cf on Thu 11 Nov 2010, 08:00

MONst3r_D wrote:
arisrocket wrote:
MONst3r_D wrote:tak gi mambang boleh join ke....

x buleyy.. x buleyy.... Mad Mad
heheheh ye lah.....

dtg ar bro.artis xde xsyiok maa...music xde pn xbest
avatar
reytech_cf
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 759
Age : 32
Location : Kay eil - Gombak, Batu Caves
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  caer2226 on Thu 11 Nov 2010, 18:53

reytech_cf wrote:Salam Sejahtera pada semua Warga WACC khas nye sempena konvoi ke gambang pada 11/12/10 dan 12/12/10 maka ;

Pada 05.12.2010 bersamaan hari Ahad,
Sesi DIY akan diadakan.
Bertempat di : Tapak Velodrom Cheras,
Pada Jam : 10 pagi hingga 5 petang


Pada sesiapa yg ingin DIY, sila bawa peralatan mencukupi/ beritahu di sini apa yg anda ingin lakukan, maka dgn itu bolehlah kami/ahli2 yg berpengalaman membantu memberi nasihat atau rujukan sebelum sesi DIY berjalan.


Xsalah aku time ni de Autoshow kot,klo xsilap aku la...nanti aku try usha balik,kalo de Autoshow maybe aku akn ke Autoshow.
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  amirkhairul on Fri 12 Nov 2010, 04:20

caer2226 wrote:
reytech_cf wrote:Salam Sejahtera pada semua Warga WACC khas nye sempena konvoi ke gambang pada 11/12/10 dan 12/12/10 maka ;

Pada 05.12.2010 bersamaan hari Ahad,
Sesi DIY akan diadakan.
Bertempat di : Tapak Velodrom Cheras,
Pada Jam : 10 pagi hingga 5 petang


Pada sesiapa yg ingin DIY, sila bawa peralatan mencukupi/ beritahu di sini apa yg anda ingin lakukan, maka dgn itu bolehlah kami/ahli2 yg berpengalaman membantu memberi nasihat atau rujukan sebelum sesi DIY berjalan.


Xsalah aku time ni de Autoshow kot,klo xsilap aku la...nanti aku try usha balik,kalo de Autoshow maybe aku akn ke Autoshow.


wah skrg caer dah semakin hebat dgn autoshow...

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  caer2226 on Fri 12 Nov 2010, 19:03

amirkhairul wrote:

wah skrg caer dah semakin hebat dgn autoshow...

Amik pengalaman je bro...byk lagi yg nk kena belajar bab Autoshow ni, ne taw nanti de ahli baru2 yg join WACC mint Autoshow jgk leh cte skit pengalaman event tu. Very Happy
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Thu 18 Nov 2010, 17:43

reytech_cf wrote:Salam Sejahtera pada semua Warga WACC khas nye sempena konvoi ke gambang pada 11/12/10 dan 12/12/10 maka ;

Pada 05.12.2010 bersamaan hari Ahad,
Sesi DIY akan diadakan.
Bertempat di : Tapak Velodrom Cheras,
Pada Jam : 10 pagi hingga 5 petang


Pada sesiapa yg ingin DIY, sila bawa peralatan mencukupi/ beritahu di sini apa yg anda ingin lakukan, maka dgn itu bolehlah kami/ahli2 yg berpengalaman membantu memberi nasihat atau rujukan sebelum sesi DIY berjalan.


bump~

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Wed 01 Dec 2010, 05:44

reytech_cf wrote:Salam Sejahtera pada semua Warga WACC khas nye sempena konvoi ke gambang pada 11/12/10 dan 12/12/10 maka ;

Pada 05.12.2010 bersamaan hari Ahad,
Sesi DIY akan diadakan.
Bertempat di : Tapak Velodrom Cheras,
Pada Jam : 10 pagi hingga 5 petang


Pada sesiapa yg ingin DIY, sila bawa peralatan mencukupi/ beritahu di sini apa yg anda ingin lakukan, maka dgn itu bolehlah kami/ahli2 yg berpengalaman membantu memberi nasihat atau rujukan sebelum sesi DIY berjalan.


JOM DIY wei! kasi check ape rosak ape nk tambah, ape nk spray kasi buat sama2, sapa p gambang org central xmai, aku babap nnt!

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  man_libero on Wed 01 Dec 2010, 06:10

Aku nak join DIY blh ke? Laughing
avatar
man_libero
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 449
Age : 39
Location : Rawang Town
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Wed 01 Dec 2010, 06:15

man_libero wrote:Aku nak join DIY blh ke? Laughing

buleh buleh...amat dialu2kan

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  caer2226 on Wed 01 Dec 2010, 07:44

I follow...hehehehehe Razz
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  man_spaq on Wed 01 Dec 2010, 09:26

leh dtg nih...leh buat d.i.y nak tukar stereng Laughing Laughing
avatar
man_spaq
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1454
Age : 37
Location : Jalan Ipoh, K.L
Registration date : 2009-07-30

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Wed 01 Dec 2010, 10:29

man_spaq wrote:leh dtg nih...leh buat d.i.y nak tukar stereng Laughing Laughing
bowleh aje

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  wgvxxx on Wed 01 Dec 2010, 19:58

man_libero wrote:Aku nak join DIY blh ke? Laughing

aku pon nk join gak le
hehehehehehe
avatar
wgvxxx
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 992
Age : 35
Location : ampang,bdr tasik selatan,teluk intan
Registration date : 2008-03-17

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Wed 01 Dec 2010, 20:13

make sure smpai...

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  Aji_rock on Thu 02 Dec 2010, 10:40

sapa reti psang hon?? aku nk tukaq hon aku..
avatar
Aji_rock
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1632
Age : 32
Location : Aloq staq, pastu mai pindah KL.. La ni dok kat KL.. Time raya baru blik Alor Staq
Registration date : 2009-06-27

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  nizar_kedah85 on Thu 02 Dec 2010, 11:09

Aji_rock wrote:sapa reti psang hon?? aku nk tukaq hon aku..


pon pon.....hehehee Cool
avatar
nizar_kedah85
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2314
Age : 32
Location : Ampang,Selangor & Pendang,Kedah & Umbai,Melaka
Registration date : 2009-03-09

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  babylove on Thu 02 Dec 2010, 11:13

pada yang x g gambang, boleh hek menyebok kat sesi DIY khas ke gambang ni.. ? heheheheheehe

~ cik nuwol ~
avatar
babylove
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Female Number of posts : 398
Age : 36
Location : Bndr Sunway
Registration date : 2010-01-19

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  man_spaq on Thu 02 Dec 2010, 11:27

babylove wrote:pada yang x g gambang, boleh hek menyebok kat sesi DIY khas ke gambang ni.. ? heheheheheehe

~ cik nuwol ~

datang jerk...memeriahkan suasana Laughing Laughing
avatar
man_spaq
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1454
Age : 37
Location : Jalan Ipoh, K.L
Registration date : 2009-07-30

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Thu 02 Dec 2010, 11:34

babylove wrote:pada yang x g gambang, boleh hek menyebok kat sesi DIY khas ke gambang ni.. ? heheheheheehe

~ cik nuwol ~

rsnye xde pon tulis gitu...... Rolling Eyes

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  babylove on Thu 02 Dec 2010, 11:49

zekX wrote:
babylove wrote:pada yang x g gambang, boleh hek menyebok kat sesi DIY khas ke gambang ni.. ? heheheheheehe

~ cik nuwol ~

rsnye xde pon tulis gitu...... Rolling Eyes

da agak zekx mesti reply camtuh.. hihih saje testing...
avatar
babylove
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Female Number of posts : 398
Age : 36
Location : Bndr Sunway
Registration date : 2010-01-19

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  amirkhairul on Thu 02 Dec 2010, 11:53

sorry tak dapat joint coz menyambut kenduri kawin adik aku kat bentong...sila2lah semua jemput hadir hehehe Very Happy


Last edited by amirkhairul on Thu 02 Dec 2010, 12:15; edited 1 time in total

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Thu 02 Dec 2010, 11:55

amirkhairul wrote:sorry tak dapat joint coz menyambut kenduri kawin adik kau kat bentong...sila2lah semua jemput hadir hehehe Very Happy

wowkeh...jumpa d gangbang

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  babylove on Thu 02 Dec 2010, 11:59

amirkhairul wrote:sorry tak dapat joint coz menyambut kenduri kawin adik kau kat bentong...sila2lah semua jemput hadir hehehe Very Happy

adik kau ke adik aku ni.. hahahahha
avatar
babylove
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Female Number of posts : 398
Age : 36
Location : Bndr Sunway
Registration date : 2010-01-19

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  amirkhairul on Thu 02 Dec 2010, 12:15

babylove wrote:
amirkhairul wrote:sorry tak dapat joint coz menyambut kenduri kawin adik kau kat bentong...sila2lah semua jemput hadir hehehe Very Happy

adik kau ke adik aku ni.. hahahahha

adik akulah sorry

_________________
amirkhairul
012-3506039
Bentong Pahang/Rawang/Kuala Lumpur
avatar
amirkhairul
WACC PRESIDENT
WACC PRESIDENT

Male Number of posts : 2188
Age : 41
Location : Bentong,Rawang,Kl
Registration date : 2008-03-14

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  saiful.zekX on Fri 03 Dec 2010, 09:59

moh ler DIY! apo nk collect baju boleh masa DIY nnt.

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  babylove on Fri 03 Dec 2010, 10:22

zekX wrote:moh ler DIY! apo nk collect baju boleh masa DIY nnt.

eh iye la.. lupa baju... okeh nak baju ... bleh singgah jap...

~ cik nuwol ~
avatar
babylove
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Female Number of posts : 398
Age : 36
Location : Bndr Sunway
Registration date : 2010-01-19

Back to top Go down

Re: Sesi DIY khas untuk ke Gambang - 05/12/10

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum