TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  reytech_cf on Thu 06 May 2010, 10:33

nak relaxs g shoping komplex ar der...
avatar
reytech_cf
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 759
Age : 32
Location : Kay eil - Gombak, Batu Caves
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  faizaltauhid on Thu 06 May 2010, 10:34

Legau wrote:
Eci Multi wrote:
faizaltauhid wrote:kali nie xdapat join....ada urusan keluarga...arap u all enjoy... Smile


haaa...nk jalan luar kwasan je mcm2 hal lak...ccaaabbboooottt

jgn ar marah...leks lu... Cool

bkn xnak gie....betul ada hal keluarga...xdapat nak elak...nanti afos aku gie laaa.... Smile

ala ali:outing perak aku gie kan kan kan kan????kali nie jer xdapat....
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  Red~Meow_3528 on Thu 06 May 2010, 10:47

aku x pat mai kot..
ada urusan kLuarga kt beLah mertua..
see u all next time..
Very Happy
avatar
Red~Meow_3528
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 322
Age : 31
Location : gHoMBaU>SoMBaN>CaRjUNk>USJ
Registration date : 2009-08-03

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  zaidy on Thu 06 May 2010, 13:58

reytech_cf wrote:untuk pengetahuan ahli2, semua tmpat kita akan redah d antaranye bukit2,gunung2,kampung2,pekan dan bandar2.hehehehehe....
jmp kat port...
scratch scratch scratch
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 41
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  Ayop77 on Thu 06 May 2010, 14:12

zaidy wrote:
reytech_cf wrote:untuk pengetahuan ahli2, semua tmpat kita akan redah d antaranye bukit2,gunung2,kampung2,pekan dan bandar2.hehehehehe....
jmp kat port...
scratch scratch scratch

Gunung ganang.. Mane ni.. ??
scratch
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  twincam91 on Thu 06 May 2010, 15:10

reytech_cf wrote:untuk pengetahuan ahli2, semua tmpat kita akan redah d antaranye bukit2,gunung2,kampung2,pekan dan bandar2.hehehehehe....
jmp kat port...

wa bestnya kalu pegi niee
avatar
twincam91
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2948
Age : 37
Location : subang-sg buloh-kuala kangsor
Registration date : 2008-03-24

http://muzhizwandi bin md.pahri

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  babylove on Thu 06 May 2010, 18:53

babylove wrote:
reytech_cf wrote:Kpd ahli2 WACC minggu ni kita akan berkonvoi ke luar kawasan minum2 dan lepak2. kehadiran anda semua adalah digalakkan bg memeriahkan suasana, terutama skali yg baru berdaftar untuk sessi suai kenal dan bermesra. peringatan kpd semua ahli yg tak aktif, jgn salahkan management kalau ada di antara kamu yg akan dibuang keahlian nye...sila beri kerjasama. Segala butiran adalah di bawah:-

port Kumpul : Esso Safari
Hari/Tarikh : Jumaat / 07-05-2010
Waktu b'kumpul: 9.30 - 10.30 (lambat tinggal)
Port minum2 : Will know at the Gathering point

**kepada yg belum register tu, boleh la berbuat demikian pada TT kali ni.

**kepada yg Tahu nie, tulung inform kawan2 yg lain via Sms / bluetooth / infrared ye...


Konteki status :-

zekx : 017-6237753
ayop77 : 012-6693903
faizaltauhid : 016-4628325
Eci_multi : 0173123986
Reytech_cf : 012-6262026
Spark : 012-7088454
Zaidy : 019-2232944


~ahyen~: sempena hari bujang aku nih.. aku kompom pegi.. muahhaahah Twisted Evil

hari bujang ek? huhuhuh.. jgn lupa plak.. anak lagi sketttt je nak masok wad sebab kuning tinggi.... so.. pilih lokasi terbaik anda.....

~ nuwol ~
avatar
babylove
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Female Number of posts : 398
Age : 36
Location : Bndr Sunway
Registration date : 2010-01-19

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  saiful.zekX on Thu 06 May 2010, 18:56

ekekeke.....jgn la marah k.nuwol....ahyen gurau je tuh

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  Admin on Fri 07 May 2010, 04:07

babylove wrote:
babylove wrote:
reytech_cf wrote:Kpd ahli2 WACC minggu ni kita akan berkonvoi ke luar kawasan minum2 dan lepak2. kehadiran anda semua adalah digalakkan bg memeriahkan suasana, terutama skali yg baru berdaftar untuk sessi suai kenal dan bermesra. peringatan kpd semua ahli yg tak aktif, jgn salahkan management kalau ada di antara kamu yg akan dibuang keahlian nye...sila beri kerjasama. Segala butiran adalah di bawah:-

port Kumpul : Esso Safari
Hari/Tarikh : Jumaat / 07-05-2010
Waktu b'kumpul: 9.30 - 10.30 (lambat tinggal)
Port minum2 : Will know at the Gathering point

**kepada yg belum register tu, boleh la berbuat demikian pada TT kali ni.

**kepada yg Tahu nie, tulung inform kawan2 yg lain via Sms / bluetooth / infrared ye...


Konteki status :-

zekx : 017-6237753
ayop77 : 012-6693903
faizaltauhid : 016-4628325
Eci_multi : 0173123986
Reytech_cf : 012-6262026
Spark : 012-7088454
Zaidy : 019-2232944


~ahyen~: sempena hari bujang aku nih.. aku kompom pegi.. muahhaahah Twisted Evil

hari bujang ek? huhuhuh.. jgn lupa plak.. anak lagi sketttt je nak masok wad sebab kuning tinggi.... so.. pilih lokasi terbaik anda.....

~ nuwol ~

hehehe ayien dah ku bilang jgn cakap dlm forum/facebook ...or sms ... tunggu je isyarat laga botol ... mawar biru on yek ...... grrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrr .
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 529
Age : 44
Registration date : 2008-02-26

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  kairil_83 on Fri 07 May 2010, 04:31

insyaallah kalo x bz aku join, sory lately x dpt join TT sbb byk keje & urusan pulak kene settlekn.
avatar
kairil_83
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 149
Age : 33
Location : Shah Alam
Registration date : 2010-01-31

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  MONst3r_D on Fri 07 May 2010, 04:44

tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....
avatar
MONst3r_D
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1485
Location : cheras,kl,hulu langat
Registration date : 2008-02-26

http://Hantu bukit...

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  2Ddaniel on Fri 07 May 2010, 04:56

MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....
avatar
2Ddaniel
NON ACTIVE MEMBERS

Female Number of posts : 236
Age : 38
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2010-03-29

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  faizaltauhid on Fri 07 May 2010, 04:57

2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....

wan mana leh datang awallll...hilangla status kejantanan......caaaaabbbboooottttttttt Razz
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  MONst3r_D on Fri 07 May 2010, 04:58

faizaltauhid wrote:
2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....

wan mana leh datang awallll...hilangla status kejantanan......caaaaabbbboooottttttttt Razz
barang kemas kau faizal....
avatar
MONst3r_D
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1485
Location : cheras,kl,hulu langat
Registration date : 2008-02-26

http://Hantu bukit...

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  2Ddaniel on Fri 07 May 2010, 05:02

MONst3r_D wrote:
faizaltauhid wrote:
2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....

wan mana leh datang awallll...hilangla status kejantanan......caaaaabbbboooottttttttt Razz
barang kemas kau faizal....

monster kau BESI EMAS lagi..tu pasal lambat takut emas kena curi.
avatar
2Ddaniel
NON ACTIVE MEMBERS

Female Number of posts : 236
Age : 38
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2010-03-29

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  faizaltauhid on Fri 07 May 2010, 05:06

2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:
faizaltauhid wrote:
2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....

wan mana leh datang awallll...hilangla status kejantanan......caaaaabbbboooottttttttt Razz
barang kemas kau faizal....

monster kau BESI EMAS lagi..tu pasal lambat takut emas kena curi.

betul betul betul...biasala tokey BLING-BLING..... Laughing
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  ayoe_85 on Sun 09 May 2010, 06:28

faizaltauhid wrote:
2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:
faizaltauhid wrote:
2Ddaniel wrote:
MONst3r_D wrote:tgk lah kalau aku cepat sampai...kalau kene tinggal duk umah je lah....

ala monster kau memang selalu lambat...dtg TT...selalu kene tinggal. ntah apa dia buat...tido jela....tu....

wan mana leh datang awallll...hilangla status kejantanan......caaaaabbbboooottttttttt Razz
barang kemas kau faizal....

monster kau BESI EMAS lagi..tu pasal lambat takut emas kena curi.

betul betul betul...biasala tokey BLING-BLING..... Laughing


der...selagi hmmm2 dia x siap masak n dia tak sentuh nasi mmg x bleh kuar der...kang kuali melekat kat muka siap ada bling2 der....tu time TT slalu lambat...huhu... Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Daftar Streamyx/Unifi...Call/sms 0192456506...tq
avatar
ayoe_85
WACC SECRETARY
WACC SECRETARY

Male Number of posts : 2862
Age : 32
Location : Mentakab,Jelebu,Damansara Damai
Registration date : 2009-12-02

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  saiful.zekX on Sun 09 May 2010, 06:51

Konvoi ke Putrajaya-Dengkil-Bangi (Touge drive)
=] BERJAYA!

1. ayoe85
2.jahaPDL
3.Zulco
4.Babylove (Ah Yen)
5.sharul
6.aizat_atul
7.zekx
8.ayop77
9.reytech-cf
10.along
11.fairusz
12.yutaka
13.riz_asti
14.peace
15.spark

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  faizaltauhid on Sun 09 May 2010, 08:31

huik jauhnye jalan...btl2 touge...gambiran nye mana?
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  twincam91 on Sun 09 May 2010, 15:42

hhuhu..mmg seberang laut drive...syabass
avatar
twincam91
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2948
Age : 37
Location : subang-sg buloh-kuala kangsor
Registration date : 2008-03-24

http://muzhizwandi bin md.pahri

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  reytech_cf on Mon 10 May 2010, 05:09

plan kita kali ni jd. mmg btul bukit2,gunung2,bandar,pekan,kampung,kelapa sawit semua kita redah.huhuh...arap lps ni lg ramai lg yg ikut. bru syiok ramai2...
avatar
reytech_cf
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 759
Age : 32
Location : Kay eil - Gombak, Batu Caves
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  WAWAZRI on Mon 10 May 2010, 05:25

buat msa ni wawa & d.e mtk dikecualikn dr ape2 xtvt club..
sbab msalah kesihatan wawa x mengizinkan untk follow xtvt club..
sori smua..
avatar
WAWAZRI
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 364
Age : 27
Location : sunway
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  Pidus on Mon 10 May 2010, 08:19

WAWAZRI wrote:buat msa ni wawa & d.e mtk dikecualikn dr ape2 xtvt club..
sbab msalah kesihatan wawa x mengizinkan untk follow xtvt club..
sori smua..

napa bang..sakit ker..
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: TT / BERKONVOI / LEPAK2 - 07/05/10

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum