CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  s.P.a.R.k on Fri 09 Apr 2010, 12:50

MONst3r_D wrote:kalau nak kemas bukak bumper buang cai standet...


aku biasa gaks cai nie...tp tgk arie laa...da man chai...
hehehehe
avatar
s.P.a.R.k
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1843
Location : cheras
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Viper on Fri 09 Apr 2010, 12:55

da main chai tu..mana boleh main...haram ler..... Very Happy Very Happy Very Happy ..semalam bukan ker jackpot 8080... Laughing Laughing Laughing
avatar
Viper
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 4649
Age : 41
Location : Subang Jaya
Registration date : 2008-03-01

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  s.P.a.R.k on Fri 09 Apr 2010, 12:56

tuh pasal laa aku ckp kena tgk arie...hahahahha
avatar
s.P.a.R.k
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1843
Location : cheras
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Sun 11 Apr 2010, 11:23

kat jitra rm 140 siap psg...
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Sun 11 Apr 2010, 12:16

Pidus wrote:kat jitra rm 140 siap psg...

kalo kt sini blanje kwn2 air sirap dgn rokok besar sekotak dua suda Very Happy
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Sun 11 Apr 2010, 13:10

Eci Multi wrote:
Pidus wrote:kat jitra rm 140 siap psg...

kalo kt sini blanje kwn2 air sirap dgn rokok besar sekotak dua suda Very Happy

bkn air mineral satu kotak ke?ahahhahah

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Sun 11 Apr 2010, 13:27

zekX wrote:
Eci Multi wrote:
Pidus wrote:kat jitra rm 140 siap psg...

kalo kt sini blanje kwn2 air sirap dgn rokok besar sekotak dua suda Very Happy

bkn air mineral satu kotak ke?ahahhahah


x dpt pon...lg pn mineral x rasa pape...huhuhu...kt rumah pon ada.... Laughing
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Sun 11 Apr 2010, 14:22

memilih la abam ecibun nie..ahahhahaha...... ke nk minyak hitam?ahaaaaaaa

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Mon 12 Apr 2010, 03:49

huhu...bis nk pegi kl lah korg psgkan yer...
cntekkk... Very Happy
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Mon 12 Apr 2010, 04:25

ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Mon 12 Apr 2010, 04:32

oit!!xleh blah la hang cerita...aduhhhhh~ Razz

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  adey on Mon 12 Apr 2010, 04:45

hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...


setakat BMW parking ngan potong BMX tak payah keta aku tak pasang pun bole potong hensem
Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad
avatar
adey
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 136
Age : 37
Location : bangi,Putrajaya
Registration date : 2010-01-12

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Mon 12 Apr 2010, 04:58

haha

hose kepala merah aku da terjulur kuar kat bonet depan... nampak ler garang sikit memandangkan kete aku standart abis .. singgah petonas... tak leh start lak... hujan lak tu... tolak ler sorang2.. nasib baik ada menurun bukit sikit stesen tu (seksen1 bbangi)... rupernyer aku tak ketatkan skru bateri... altenator tak cas kot..

hehe kalu ler kete aku garang abis.. tak leh start.. adeiii
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  adey on Mon 12 Apr 2010, 05:10

hensem wrote:haha

hose kepala merah aku da terjulur kuar kat bonet depan... nampak ler garang sikit memandangkan kete aku standart abis .. singgah petonas... tak leh start lak... hujan lak tu... tolak ler sorang2.. nasib baik ada menurun bukit sikit stesen tu (seksen1 bbangi)... rupernyer aku tak ketatkan skru bateri... altenator tak cas kot..

hehe kalu ler kete aku garang abis.. tak leh start.. adeiii


lol! lol! lol!
avatar
adey
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 136
Age : 37
Location : bangi,Putrajaya
Registration date : 2010-01-12

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Mon 12 Apr 2010, 06:13

hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...

lol! lol! lol! lol!
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Mon 12 Apr 2010, 06:20

hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...


haha mnarik cta hang ni...
tp buat gena 2 msuk lbg agin 2...
aku igt hala hos ke k&n shja ka
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Mon 12 Apr 2010, 06:30

nak hala mcm mana.. aku bukan open pod.. aku pakai std gaban,, pakai drop in aja
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Mon 12 Apr 2010, 06:34

hensem wrote:nak hala mcm mana.. aku bukan open pod.. aku pakai std gaban,, pakai drop in aja

post la gambo kete hang tu hensem....

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  man_spaq on Mon 12 Apr 2010, 06:39

bila lagi nak tunjuk pics CAI tuh abang hensem? Laughing Laughing Laughing

teringin nak tgk camne rupanya nih...

kalau cun...nak letak gak Razz Razz
avatar
man_spaq
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1454
Age : 37
Location : Jalan Ipoh, K.L
Registration date : 2009-07-30

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Mon 12 Apr 2010, 07:11

kena letak penutup tepi dulu.. lucah beno kalu tak ada penutup tepi, mcm ehem kuar dari zip suar aje
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Mon 12 Apr 2010, 09:42

hensem wrote:kena letak penutup tepi dulu.. lucah beno kalu tak ada penutup tepi, mcm ehem kuar dari zip suar aje

huhu...hang yg otak blue kn...
apa da
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Mon 12 Apr 2010, 09:46

haha..

nt la... nak basuh dulu.. kasi kilat2.. kete dah la tak umph... kena la bedak2 sikit sebelum abik gambo
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  zaidy on Mon 12 Apr 2010, 17:24

hensem wrote:kena letak penutup tepi dulu.. lucah beno kalu tak ada penutup tepi, mcm ehem kuar dari zip suar aje
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 41
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Tue 13 Apr 2010, 04:56

awat zaidi?? hang slalu buat camtu kaaaa... hati2 nurse kat sana jalan bawak gunting
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 46
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Tue 13 Apr 2010, 06:21

Pidus wrote:
hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...


haha mnarik cta hang ni...
tp buat gena 2 msuk lbg agin 2...
aku igt hala hos ke k&n shja ka

ha'a la...mmg best citer ko ni...mcm citer mona gersang...hnuahauahua
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum