CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Mon 29 Mar 2010, 10:41

dia ada warna merah,biru,silver,hitam,ungu

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Mon 29 Mar 2010, 10:49

zekX wrote:dia ada warna merah,biru,silver,hitam,ungu

dia drect trik ke k&n kn zekx...
so apa jd pas pasng ni zekx..
kot la agn trik kuat lg leh laju ke power lg ker
terangkan ckit zekx...
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Mon 29 Mar 2010, 11:12

tujuan dia utk ambil udara sejuk dr luar..sbb enjin memerlukan udara sejuk umtuk pembakaran yg sempurna.

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Mon 29 Mar 2010, 17:36

nk pasang jgk..
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Mon 29 Mar 2010, 18:14

tgu pic outing perak habis donlod...sbb ada sesi DIY pssg CAI kat kete Jai Perak...huhuhu
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Tue 30 Mar 2010, 03:14

Eci Multi wrote:tgu pic outing perak habis donlod...sbb ada sesi DIY pssg CAI kat kete Jai Perak...huhuhu

tau la ko pomennyer..... Twisted Evil
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Tue 30 Mar 2010, 04:57

faizaltauhid wrote:
Eci Multi wrote:tgu pic outing perak habis donlod...sbb ada sesi DIY pssg CAI kat kete Jai Perak...huhuhu

tau la ko pomennyer..... Twisted Evil

memeng ar...nk tercabot jari aku potong bumper tu...papepon sumenya siap...
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Tue 30 Mar 2010, 05:04

Eci Multi wrote:
faizaltauhid wrote:
Eci Multi wrote:tgu pic outing perak habis donlod...sbb ada sesi DIY pssg CAI kat kete Jai Perak...huhuhu

tau la ko pomennyer..... Twisted Evil

memeng ar...nk tercabot jari aku potong bumper tu...papepon sumenya siap...

hehehe... =]

berpeluh2 nk buat..hadehhhhhhh

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Tue 30 Mar 2010, 05:19

zekX wrote:
Eci Multi wrote:
faizaltauhid wrote:
Eci Multi wrote:tgu pic outing perak habis donlod...sbb ada sesi DIY pssg CAI kat kete Jai Perak...huhuhu

tau la ko pomennyer..... Twisted Evil

memeng ar...nk tercabot jari aku potong bumper tu...papepon sumenya siap...

hehehe... =]

berpeluh2 nk buat..hadehhhhhhh


alamak...lupa lak kt assistant pomen aku ni...sowi Mr. Press..lupa...faizal la ni, spi aku terlupa
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Tue 30 Mar 2010, 05:30

tarahal la eci_bun***...ahahahahaha....

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Tue 30 Mar 2010, 05:33

zekX wrote:tarahal la eci_bun***...ahahahahaha....
hahaahhaahahahahahahaha abg zekk bleh ke sy selesaikan..eci_bun***...
mmmmmm
sya nk huruf c untk cacing...
lepas 2 sy nk huruf vokal i untk itik...
dan yg terakhir huruf t untk tenuk....
hahahahahahahaa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy...
sowi abg..hehehee
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Tue 30 Mar 2010, 05:39

ade jugak yg kene smack down ngan eci karang....huhuhu

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Tue 30 Mar 2010, 05:41

zekX wrote:ade jugak yg kene smack down ngan eci karang....huhuhu
hehehehehehehe..xpe x kesah kalo kne smack dgn abg sendwi hehehehehe
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Tue 30 Mar 2010, 05:42

zekX wrote:ade jugak yg kene smack down ngan eci karang....huhuhu
biarkan jer zekx...bergurau adik beradik tu...lps nie tgk perut aizat lak....


tapi tgelak gak aku... lol! lol! lol!
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Tue 30 Mar 2010, 05:44

faizaltauhid wrote:
zekX wrote:ade jugak yg kene smack down ngan eci karang....huhuhu
biarkan jer zekx...bergurau adik beradik tu...lps nie tgk perut aizat lak....


tapi tgelak gak aku... lol! lol! lol!
haiiii abg pwot izat je ke...
abg x nk???
heheheheehehehhe lol! lol! lol!
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Tue 30 Mar 2010, 08:08

Aizat_atul wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:ade jugak yg kene smack down ngan eci karang....huhuhu
biarkan jer zekx...bergurau adik beradik tu...lps nie tgk perut aizat lak....


tapi tgelak gak aku... lol! lol! lol!
haiiii abg pwot izat je ke...
abg x nk???
heheheheehehehhe lol! lol! lol!

aku dah standard modified...xkisah...nie ada link tuk ko aizat...http://www.waccteam.net/chassis-wheel-and-suspension-f38/rim-16-inci-t2607.htm#59373
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Tue 30 Mar 2010, 15:33

huhuhuhuhuhuhuhuhuhu kalo ade duit skrg izat ambik je...
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  ayoe_85 on Tue 30 Mar 2010, 15:40

ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

_________________
Daftar Streamyx/Unifi...Call/sms 0192456506...tq
avatar
ayoe_85
WACC SECRETARY
WACC SECRETARY

Male Number of posts : 2862
Age : 32
Location : Mentakab,Jelebu,Damansara Damai
Registration date : 2009-12-02

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Tue 30 Mar 2010, 15:42

ayoe_85 wrote:ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

aku taw ko nnt beli kat sapa CAI tuh..ahaks

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  ayoe_85 on Tue 30 Mar 2010, 15:44

zekX wrote:
ayoe_85 wrote:ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

aku taw ko nnt beli kat sapa CAI tuh..ahaks

hehe...sape nak deal sama2 beli skali..senang...DIY trus pasang...aku nak beli HKS air filter skali..tggu bajet dl...emm

_________________
Daftar Streamyx/Unifi...Call/sms 0192456506...tq
avatar
ayoe_85
WACC SECRETARY
WACC SECRETARY

Male Number of posts : 2862
Age : 32
Location : Mentakab,Jelebu,Damansara Damai
Registration date : 2009-12-02

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Wed 31 Mar 2010, 04:04

laaa beli murah ni... rugi aku beli awal
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 45
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Wed 31 Mar 2010, 05:04

ayoe_85 wrote:
zekX wrote:
ayoe_85 wrote:ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

aku taw ko nnt beli kat sapa CAI tuh..ahaks

hehe...sape nak deal sama2 beli skali..senang...DIY trus pasang...aku nak beli HKS air filter skali..tggu bajet dl...emm
btol2...abg faizalll...jgn lupa air filterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..hahahahahahaha
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Wed 31 Mar 2010, 05:07

Aizat_atul wrote:
ayoe_85 wrote:
zekX wrote:
ayoe_85 wrote:ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

aku taw ko nnt beli kat sapa CAI tuh..ahaks

hehe...sape nak deal sama2 beli skali..senang...DIY trus pasang...aku nak beli HKS air filter skali..tggu bajet dl...emm
btol2...abg faizalll...jgn lupa air filterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..hahahahahahaha

diy nanti kita disssskasssss...
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Wed 31 Mar 2010, 05:08

faizaltauhid wrote:
Aizat_atul wrote:
ayoe_85 wrote:
zekX wrote:
ayoe_85 wrote:ramai gak nak pasang mende nih t,masuk lah aku...tggu DIY akan datang....huhu

aku taw ko nnt beli kat sapa CAI tuh..ahaks

hehe...sape nak deal sama2 beli skali..senang...DIY trus pasang...aku nak beli HKS air filter skali..tggu bajet dl...emm
btol2...abg faizalll...jgn lupa air filterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..hahahahahahaha

diy nanti kita disssskasssss...
huhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  jeroll on Wed 31 Mar 2010, 14:08

klau dh pkai CAI neh ,
terbaik klau guna filter jnis stainles steel..
jgn guna filter jnis kain..
coz filter cepat kotor..
klau pkai jnis steel , anytime bley cuci klau dh kotor..
avatar
jeroll
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Number of posts : 597
Registration date : 2009-03-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum