CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Tue 13 Apr 2010, 07:19

Eci Multi wrote:
Pidus wrote:
hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...


haha mnarik cta hang ni...
tp buat gena 2 msuk lbg agin 2...
aku igt hala hos ke k&n shja ka

ha'a la...mmg best citer ko ni...mcm citer mona gersang...hnuahauahua


huhu...btol3..
sgt mghairahkan.
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  hensem on Tue 13 Apr 2010, 08:00

mona gersang tu ape? mona fendy ke?

hari ni aku cuba cek air filter.. mak ai.. banyak gak serangga disedut...


so moralnya... kalu pasang cai.. kena rajin semak2 air filter
avatar
hensem
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 562
Age : 45
Location : beranang-bangi-beranang..kekadang sek8 shah alam
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Tue 13 Apr 2010, 08:35

hensem wrote:mona gersang tu ape? mona fendy ke?

hari ni aku cuba cek air filter.. mak ai.. banyak gak serangga disedut...


so moralnya... kalu pasang cai.. kena rajin semak2 air filter

kalau hang rajin...cari jaring halus...letak kat muncung CAI tu....

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Pidus on Tue 13 Apr 2010, 11:02

ha btol3...klu x mcm2 bntang pn msuk..huhu.
avatar
Pidus
WACC BRANCH LEADER
WACC BRANCH LEADER

Male Number of posts : 2254
Age : 31
Location : Bukit Kayu Hitam, changloon, Padang Besar...
Registration date : 2009-09-03

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Eci Multi on Sun 18 Apr 2010, 05:32

xyah letak jaring....nnt sampah2 tersekat kt jaring tu, angin dah x leh masuk...binatang2 kalo nk msk , dr bwh njin pon bole msk.... Very Happy
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  saiful.zekX on Sun 18 Apr 2010, 10:38

Eci Multi wrote:xyah letak jaring....nnt sampah2 tersekat kt jaring tu, angin dah x leh masuk...binatang2 kalo nk msk , dr bwh njin pon bole msk.... Very Happy

xyah letak ea bro? Embarassed

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  kairil_83 on Sun 18 Apr 2010, 14:42

rajin2 la bersihkn air filter.. kekeke Very Happy
avatar
kairil_83
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 149
Age : 33
Location : Shah Alam
Registration date : 2010-01-31

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Legau on Wed 05 May 2010, 12:49

Pidus wrote:
Eci Multi wrote:
Pidus wrote:
hensem wrote:ok den dah diTOLONG pasangkan malam TT... tima kace byk2... dalam memasang dan mengorek dan menmutar didalam kekegelapan malam yang semakin dingin itu ramai yang bergilir-gilir menjalankan harapan den. Bebagai aksi dan gaya dicuba dalam mencapai kepuasan maksima. Satu persatu ditangalkan cara biasa tak boleh. Ada yang kata lobang den sempit. Hose terpaksa dipicit supaya dapat masuk kedalam lobang angin.

Akhirnya berjaya juga hose dimasukkan kedalam lobang angin. Masing2 menghela nafas kepuasan. Tibalah masa memasang semula pakaian yang ditanggalkan tadi. Aik telebe skru... tp hantam sajalah.. janji masuk.

Dekat 230am masing pun balik dan ada yg ajak den lepak lagi... tp den da mengantuk dan tak sabo nak cuba cai den.. den pun balik ikut lrt ke arah salak south... den tak pasang ekon.. den mula menekan.. menekan..pedal minyak.. tfuhhhhh memang terasa sengalnya.. enak sungguh terasa.. memang terasa... beberapa kereta BMW yang PARKING ditepi kondo den potong dengan bangganya.. masuk tol sungai besi.. den pun test lagi... memang sedap... emmm terasa berkrimnya.. emm napelah den tak pasang awal2 lagi.

Esok pagi seawal 8am den kuar beli ikan... den jumpa sekumpulan BMX dalam perumahan den (depa nak g pengakap kot).. den potong... fuhhh...

memang berbaloi... walau miss seROUND...


haha mnarik cta hang ni...
tp buat gena 2 msuk lbg agin 2...
aku igt hala hos ke k&n shja ka

ha'a la...mmg best citer ko ni...mcm citer mona gersang...hnuahauahua


huhu...btol3..
sgt mghairahkan.

hahaha terbaik nie...
ni lah pengarang buku tue.... Twisted Evil
avatar
Legau
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2525
Age : 33
Location : ampang
Registration date : 2008-02-27

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Thu 06 May 2010, 11:02

aku pon dah bt...kira memang ada pick up skit laaaa...puas hati...
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  zaidy on Thu 06 May 2010, 13:55

faizaltauhid wrote:aku pon dah bt...kira memang ada pick up skit laaaa...puas hati...
keta pick up ke ko yg pick up........................ Razz Razz Razz
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 40
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Aizat_atul on Thu 06 May 2010, 13:58

zaidy wrote:
faizaltauhid wrote:aku pon dah bt...kira memang ada pick up skit laaaa...puas hati...
keta pick up ke ko yg pick up........................ Razz Razz Razz

hahahahahahahahaha
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  faizaltauhid on Thu 06 May 2010, 14:02

Aizat_atul wrote:
zaidy wrote:
faizaltauhid wrote:aku pon dah bt...kira memang ada pick up skit laaaa...puas hati...
keta pick up ke ko yg pick up........................ Razz Razz Razz

hahahahahahahahaha

keta pick up...aku pon cepat pick up gak..... lol! lol! lol!
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Legau on Fri 07 May 2010, 05:11

faizaltauhid wrote:
Aizat_atul wrote:
zaidy wrote:
faizaltauhid wrote:aku pon dah bt...kira memang ada pick up skit laaaa...puas hati...
keta pick up ke ko yg pick up........................ Razz Razz Razz

hahahahahahahahaha

keta pick up...aku pon cepat pick up gak..... lol! lol! lol!

kau bukan le slow sikit...hehehe jgn marah ek... Cool
avatar
Legau
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2525
Age : 33
Location : ampang
Registration date : 2008-02-27

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: CAI pasang sendiri- sapa dah buat?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum