[FYI] Kaunter pertanyaan

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  jahaPDL8633 on Sat 08 May 2010, 06:05

slow2....nnt lama2 rmai laa org pantai tmur nnt..ganu kita..
avatar
jahaPDL8633
WACC BRANCH
WACC BRANCH

Male Number of posts : 287
Age : 32
Location : kelantan, ampang, sungai buloh, nilai
Registration date : 2010-03-11

Back to top Go down

nk byr di mana?

Post  iewan on Sat 08 May 2010, 21:48

kalau area shah alam nk jmpe siapa?
untuk bt bayaran rgester dan sticker? confused

iewan

Male Number of posts : 3
Age : 29
Location : shah alam
Registration date : 2010-05-08

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Sun 09 May 2010, 04:38

iewan wrote:kalau area shah alam nk jmpe siapa?
untuk bt bayaran rgester dan sticker? confused


kami slalu di ampang, ada apa2 xtvt nnt, dtg ye, trus register.

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  twincam91 on Sun 09 May 2010, 15:41

iewan wrote:kalau area shah alam nk jmpe siapa?
untuk bt bayaran rgester dan sticker? confused

mai lah skali skali.2 kat ampang...
avatar
twincam91
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2948
Age : 37
Location : subang-sg buloh-kuala kangsor
Registration date : 2008-03-24

http://muzhizwandi bin md.pahri

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Eci Multi on Sun 09 May 2010, 18:31

ha'a...meh ler turun...kita kumpul kete kaler biru impreza...hehehehe
avatar
Eci Multi
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Number of posts : 2990
Location : Ampang, Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  twincam91 on Mon 10 May 2010, 08:30

Eci Multi wrote:ha'a...meh ler turun...kita kumpul kete kaler biru impreza...hehehehe

baguih lahh..ali skrg ade gang blue impressa
avatar
twincam91
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2948
Age : 37
Location : subang-sg buloh-kuala kangsor
Registration date : 2008-03-24

http://muzhizwandi bin md.pahri

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  iewan on Mon 10 May 2010, 16:58

insyaallah...
ade mse blh je.. Very Happy

iewan

Male Number of posts : 3
Age : 29
Location : shah alam
Registration date : 2010-05-08

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  korean_wise on Fri 14 May 2010, 04:31

salam...nk tnya..klu dh ada club len...bleh join gak ker...just nk kongsi pngalam jer..

korean_wise

Male Number of posts : 7
Age : 32
Location : kuantan,kedah dan penang
Registration date : 2010-05-14

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Fri 14 May 2010, 05:18

korean_wise wrote:salam...nk tnya..klu dh ada club len...bleh join gak ker...just nk kongsi pngalam jer..

boleh, xda masalah....

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  korean_wise on Fri 14 May 2010, 07:06

thank...

korean_wise

Male Number of posts : 7
Age : 32
Location : kuantan,kedah dan penang
Registration date : 2010-05-14

Back to top Go down

salam

Post  chek on Fri 14 May 2010, 15:18

salam....saya orang baru kat cnie,,,s0 nk thu law camne nk join kelab nie dengan lebih lanjut??
avatar
chek

Male Number of posts : 1
Age : 30
Location : klang
Registration date : 2010-05-14

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  zaidy on Fri 14 May 2010, 15:33

sudah introduce?
avatar
zaidy
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 2312
Age : 40
Location : indera kayangan-klang-kL-pasir mas-sabahan
Registration date : 2008-07-30

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Ayop77 on Fri 14 May 2010, 15:41

chek wrote:salam....saya orang baru kat cnie,,,s0 nk thu law camne nk join kelab nie dengan lebih lanjut??

Introduce diri anda dahulu ek... next thread INTRODUCE URSELF k.. not this thread...
tq...


http://www.waccteam.net/introduce-yourself-f3/
avatar
Ayop77
WACC VICE PRESIDENT
WACC VICE PRESIDENT

Male Number of posts : 2535
Location : Kuala Lumpur,Bostan,Paris.Perak
Registration date : 2009-07-17

Back to top Go down

Berita terkini

Post  amy1612 on Thu 08 Jul 2010, 12:34

ade ape2 berita terkini tak
avatar
amy1612
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 97
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 2010-07-06

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Fri 09 Jul 2010, 15:52

amy1612 wrote:ade ape2 berita terkini tak

latest...next week, bola tampar. =]

detail ada di http://www.waccteam.net/welcome-guest-f48/wacc-xtvt-weekly-update-t2235-30.htm

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Zulco on Sat 10 Jul 2010, 01:47

presss.... baju bile boleh dapat ni???
take action la...
TQ
avatar
Zulco
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 747
Age : 37
Location : Kampung medan-P.J-shah alam
Registration date : 2010-04-25

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Sat 10 Jul 2010, 20:19

Zulco wrote:presss.... baju bile boleh dapat ni???
take action la...
TQ

baju? 1st batch dah abis..tggu 2nd batch....
cuba tanya rush2sweet kot dia ada simpan lg balance 1st batch..

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

for registration

Post  shahril9208 on Mon 19 Jul 2010, 20:43

salam...dlm 7/8hb 8 nnt ade tt x dekat area KL??
Aku mgkin ade kat area sana time tu...boleh la aku join tt korang kat sana dan terus hntar je borang dgn yuran dia skali...
ok x??
avatar
shahril9208

Male Number of posts : 20
Age : 29
Location : KUALA TERENGGANU
Registration date : 2010-05-03

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Tue 20 Jul 2010, 04:20

shahril9208 wrote:salam...dlm 7/8hb 8 nnt ade tt x dekat area KL??
Aku mgkin ade kat area sana time tu...boleh la aku join tt korang kat sana dan terus hntar je borang dgn yuran dia skali...
ok x??

ada area KL just roger sy. 0176237753.
=]

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  man_spaq on Tue 20 Jul 2010, 05:42

leh laa jupe ngn sek ganu kita Very Happy Very Happy

nak tunggu aku lik ganu...hari raya laa jawabnyer Laughing Laughing
avatar
man_spaq
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1454
Age : 37
Location : Jalan Ipoh, K.L
Registration date : 2009-07-30

Back to top Go down

syarat2 utk myertai wacc

Post  tokarang on Tue 20 Jul 2010, 17:28

sila terangkan tatacara, kelayakan, yuran dan wakil untuk kawasan perak atau utara beserta borang peyertaan sekali cheers afro
avatar
tokarang

Male Number of posts : 3
Age : 40
Location : lumut, perak
Registration date : 2010-07-20

Back to top Go down

wakil dr negeri

Post  tokarang on Wed 21 Jul 2010, 11:45

suadara kenapa tiada wakil dr lain negeri, dengan cr ni akan memudahkan org ramai utk mendaftar sbgai ahli?. conto mcm sy: skg menetap di lumut, perak, jikalua ada wakil di negeri prak sudah tentu akan memudahkan sy untuk mendaftar sbgai ahli
avatar
tokarang

Male Number of posts : 3
Age : 40
Location : lumut, perak
Registration date : 2010-07-20

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Wed 21 Jul 2010, 11:53

tokarang wrote:suadara kenapa tiada wakil dr lain negeri, dengan cr ni akan memudahkan org ramai utk mendaftar sbgai ahli?. conto mcm sy: skg menetap di lumut, perak, jikalua ada wakil di negeri prak sudah tentu akan memudahkan sy untuk mendaftar sbgai ahli

Perhatian Pada Ahli un-official
Jika anda benar2 ingin menjadi ahli official sila lakukan step2 dibawah.

1. Register forum member

2. Melakukan pengenalan diri/intro di http://www.waccteam.net/introduce-yourself-f3/ dan mengikut format yg disediakan seperti berikut http://www.waccteam.net/introduce-yourself-f3/follow-wacc-introduce-format-t2.htm (sila buka topik baru untuk perkenalan anda bukan di posting org lain)

3. Register sebagai official member :
3.1. Pada yg berada di Lembah Klang, Selangor dan Putrajaya adalah elok jika anda dtg menghadirkan diri pada event club sekaligus mendaftar.

3.2. Sebarang event terbaru boleh refer di http://www.waccteam.net/welcome-guest-f48/wacc-xtvt-weekly-update-t2235.htm#47281

3.3. Pada yg berada di Luar Lembah Klang, Selangor dan Putrajaya, anda boleh berhubung dengan saudara Aji_rock : 016-3596205

3.4. Sebarang keraguan boleh dinyatakan di http://www.waccteam.net/welcome-guest-f48/fyi-kaunter-pertanyaan-t1768.htm#36442

Terima Kasih,
-zekx-

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Aizat_atul on Wed 21 Jul 2010, 14:33

tokarang wrote:suadara kenapa tiada wakil dr lain negeri, dengan cr ni akan memudahkan org ramai utk mendaftar sbgai ahli?. conto mcm sy: skg menetap di lumut, perak, jikalua ada wakil di negeri prak sudah tentu akan memudahkan sy untuk mendaftar sbgai ahli

bagaimana..jelas x dgn penerangan di atas..ada phm x..
anyway intro yourself first..
avatar
Aizat_atul
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1460
Age : 25
Location : AmpaNG. SelaNgOr
Registration date : 2010-01-05

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  shahril9208 on Sat 24 Jul 2010, 21:06

man_spaq wrote:leh laa jupe ngn sek ganu kita Very Happy Very Happy

nak tunggu aku lik ganu...hari raya laa jawabnyer Laughing Laughing

hahaha....bereh bohh...aku nk g KL, jupa dgn geng2 WACC kat KL n trus daftar...
insyaallah aku akn contact zek sblum aku pegi sana...kalau xde aral melintang, trus aku dpt sticker tu kan zekk kan?? haha Very Happy
avatar
shahril9208

Male Number of posts : 20
Age : 29
Location : KUALA TERENGGANU
Registration date : 2010-05-03

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum