[FYI] Kaunter pertanyaan

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  rush2sweet on Thu 19 Jan 2012, 06:29

Kai-77 wrote:Yg dulu-dulu masa register time 2008...Dpt free ke tak? Maaf eh, just tanya..Aku lupa la dah lama sgt...Kalau mmg tak dpt free aku nak beli skrang nie Very Happy

Dari azali mana ada free ...sticker kena beli depan n belakang, begitu juga Tshirt.

* Sticker depan je ada skrng ...utk belakang out of stock.

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Thu 19 Jan 2012, 06:35

Ohhh gitu ceritanya...Ok ok berita paham...Lupa la bro lama sgt...Lepas register dah kena gi Abu Dhabi...

Pd siapa boleh aku beli Stiker depan yg masih available & harganya?
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  rush2sweet on Thu 19 Jan 2012, 06:37

Kai-77 wrote:Ohhh gitu ceritanya...Ok ok berita paham...Lupa la bro lama sgt...Lepas register dah kena gi Abu Dhabi...

Pd siapa boleh aku beli Stiker depan yg masih available & harganya?

Jumpa aku direct masa TT ...klu nak urgent ptg2 aku ada area wangsa maju @7 point kecuali sabtu/ahad

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Thu 19 Jan 2012, 06:37

Kai-77 wrote:Ohhh gitu ceritanya...Ok ok berita paham...Lupa la bro lama sgt...Lepas register dah kena gi Abu Dhabi...

Pd siapa boleh aku beli Stiker depan yg masih available & harganya?

abam rush lorh..sapa lagi. =]

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Thu 19 Jan 2012, 06:42

rush2sweet wrote:
Kai-77 wrote:Ohhh gitu ceritanya...Ok ok berita paham...Lupa la bro lama sgt...Lepas register dah kena gi Abu Dhabi...

Pd siapa boleh aku beli Stiker depan yg masih available & harganya?

Jumpa aku direct masa TT ...klu nak urgent ptg2 aku ada area wangsa maju @7 point kecuali sabtu/ahad

Takde urgent la...Jumpa nnt time next TT insyaallah...Smlm ptg aku berfoya2 kat 7 point dgn sprinter & aris...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  rush2sweet on Thu 19 Jan 2012, 07:38

Kai-77 wrote:
rush2sweet wrote:
Kai-77 wrote:Ohhh gitu ceritanya...Ok ok berita paham...Lupa la bro lama sgt...Lepas register dah kena gi Abu Dhabi...

Pd siapa boleh aku beli Stiker depan yg masih available & harganya?

Jumpa aku direct masa TT ...klu nak urgent ptg2 aku ada area wangsa maju @7 point kecuali sabtu/ahad

Takde urgent la...Jumpa nnt time next TT insyaallah...Smlm ptg aku berfoya2 kat 7 point dgn sprinter & aris...

aku ada nampak smlm ...keta gold ada kat dlm tu ...saje tak mau masuk kacau org tgh setup ...heheehehe

_________________
"Cinta takkan datang kalau tak dicari...Cinta takkan dapat kalau tak memberi..."
avatar
rush2sweet
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 1588
Age : 44
Location : Bangsar - Jalan Duta - Hartamas - Jalan Kuching - Wangsa Melawati - Mrr2 - Brunei - Hong Kong
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Thu 19 Jan 2012, 07:41

Hahahaha takde setup apa pun...Saje singgah mkn limau dgn Frensen...Lain kali kalau tjumpa kasi tegur la Very Happy
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Tue 24 Jan 2012, 16:28

nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  faizaltauhid on Tue 24 Jan 2012, 16:40

dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

kalau area n9 selalu lepak kat dataran nilai.....bleh roger tok ngulu area sana nye...kalo nak turun central pon xdehal...

N.SEMBILAN - Izanezza : 017 616 8765
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Tue 24 Jan 2012, 16:51

faizaltauhid wrote:
dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

kalau area n9 selalu lepak kat dataran nilai.....bleh roger tok ngulu area sana nye...kalo nak turun central pon xdehal...

N.SEMBILAN - Izanezza : 017 616 8765
ok2..thanks for infrmation.. Very Happy
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  caer2226 on Tue 24 Jan 2012, 17:43

dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

Actually kt area seremban de sorg ahli kte jgk yg bukak kedai makan nasi lemak, kalo nk lepak kedai dia pun boleh je ajk budk N9 yg lain...

Ash : 016-2338140 / 017-6138140 [toke kedai]
Fyda : 012-9164813
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Tue 24 Jan 2012, 17:46

caer2226 wrote:
dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

Actually kt area seremban de sorg ahli kte jgk yg bukak kedai makan nasi lemak, kalo nk lepak kedai dia pun boleh je ajk budk N9 yg lain...

Ash : 016-2338140 / 017-6138140 [toke kedai]
Fyda : 012-9164813
kt area mane ye seremban 2..kalu free nanti leh gak lepak2 sane..
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  caer2226 on Tue 24 Jan 2012, 17:49

dyyna wrote:
caer2226 wrote:
dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

Actually kt area seremban de sorg ahli kte jgk yg bukak kedai makan nasi lemak, kalo nk lepak kedai dia pun boleh je ajk budk N9 yg lain...

Ash : 016-2338140 / 017-6138140 [toke kedai]
Fyda : 012-9164813
kt area mane ye seremban 2..kalu free nanti leh gak lepak2 sane..

Yg tu x sure la kak, sebb sy taw smpi dataran nilai aje...hehehehe Razz
avatar
caer2226
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5679
Age : 28
Location : Cheras Batu9,Kajang,Seri Kembangan & Perak
Registration date : 2010-08-07

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Tue 24 Jan 2012, 17:56

caer2226 wrote:
dyyna wrote:
caer2226 wrote:
dyyna wrote:nk tye..xde ke port minom2 kt seremban ni..tye je.... Laughing

Actually kt area seremban de sorg ahli kte jgk yg bukak kedai makan nasi lemak, kalo nk lepak kedai dia pun boleh je ajk budk N9 yg lain...

Ash : 016-2338140 / 017-6138140 [toke kedai]
Fyda : 012-9164813
kt area mane ye seremban 2..kalu free nanti leh gak lepak2 sane..

Yg tu x sure la kak, sebb sy taw smpi dataran nilai aje...hehehehe Razz
Laughing ok3...cr sendiri la nanti... Laughing Laughing
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Wed 25 Jan 2012, 04:42

Ada geng2 duduk Sendayan-Labu N9 tak?
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Wed 25 Jan 2012, 05:29

Kai-77 wrote:Ada geng2 duduk Sendayan-Labu N9 tak?

boleh roger abam Izanezza : 017 616 8765

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Wed 25 Jan 2012, 07:23

Adam Izanezza duk Seremban town kan? Sendayan nie dah nak sampai Bandar Instek/Sepang...seberang laut gak la ke Seremban...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  saiful.zekX on Wed 25 Jan 2012, 07:28

Kai-77 wrote:Adam Izanezza duk Seremban town kan? Sendayan nie dah nak sampai Bandar Instek/Sepang...seberang laut gak la ke Seremban...

abam izan kat nilai.. =] roger je.. kete dia kejap je smpai Laughing

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Wed 25 Jan 2012, 07:56

Wow!! Hebat.. Shocked
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Sat 28 Jan 2012, 12:29

zekX wrote:
Kai-77 wrote:Adam Izanezza duk Seremban town kan? Sendayan nie dah nak sampai Bandar Instek/Sepang...seberang laut gak la ke Seremban...

abam izan kat nilai.. =] roger je.. kete dia kejap je smpai Laughing
Very Happy orait la 2...
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  nizar_kedah85 on Sun 29 Jan 2012, 04:55

dyyna wrote:
zekX wrote:
Kai-77 wrote:Adam Izanezza duk Seremban town kan? Sendayan nie dah nak sampai Bandar Instek/Sepang...seberang laut gak la ke Seremban...

abam izan kat nilai.. =] roger je.. kete dia kejap je smpai Laughing
Very Happy orait la 2...

alaaa,meh turun minum area kl nih,lg ramai lg meriah..heheee
avatar
nizar_kedah85
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2314
Age : 32
Location : Ampang,Selangor & Pendang,Kedah & Umbai,Melaka
Registration date : 2009-03-09

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  dyyna on Mon 30 Jan 2012, 13:28

nizar_kedah85 wrote:
dyyna wrote:
zekX wrote:
Kai-77 wrote:Adam Izanezza duk Seremban town kan? Sendayan nie dah nak sampai Bandar Instek/Sepang...seberang laut gak la ke Seremban...

abam izan kat nilai.. =] roger je.. kete dia kejap je smpai Laughing
Very Happy orait la 2...

alaaa,meh turun minum area kl nih,lg ramai lg meriah..heheee
hehe Laughing Laughing
avatar
dyyna

Female Number of posts : 29
Age : 32
Location : seremban,port dickson,melaka,muar
Registration date : 2012-01-23

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Fri 03 Feb 2012, 05:44

Salam En.Admin..Saya ada pertanyaan...Dibawah Avatar ada tertera WACC NO...Apakah maksud WACC NO 06 saya tu? Terima kasih...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Admin on Fri 03 Feb 2012, 05:48

Kai-77 wrote:Salam En.Admin..Saya ada pertanyaan...Dibawah Avatar ada tertera WACC NO...Apakah maksud WACC NO 06 saya tu? Terima kasih...

Yap ..belum diumumkan secara rasmi. Hanya ahli berwarna kuning sahaja (xtif) akan diberi no keahlian dan akan ada sticker no utk letak kat cermin belakang. Semua masih dalam process. No WACC06 tu mmg no anda.
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 529
Age : 44
Registration date : 2008-02-26

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Kai-77 on Fri 03 Feb 2012, 05:58

Adakah itu no keahlian baru sbb setahu saya no keahlian saya adalah 0055...
avatar
Kai-77
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 845
Age : 40
Location : Pulapol Jln Semarak Kuala Lumpur
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: [FYI] Kaunter pertanyaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum