Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

View previous topic View next topic Go down

Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Admin on Mon 23 Feb 2009, 10:09

Kepada semua warga WACC, anda dijemput hadir untuk turut serta dalam sembang minom@TT rasmi pada minggu ini (27/02/09). Kepada ahli2 baru amat digalakkan untuk hadir sambil beramah mesra dan mengeratkan lagi hubungan sesama ahli. Jika tidak ada sebarang gangguan kita akan berkonvoi sekali lagi pada minggu ini ke suatu lokasi diselatan Kuala Lumpur. Kehadiran anda amat dihargai ... demi kemajuan wacc.

Hari/tarikh : Jumaat 27/02/09 bersamaan 2 Rabiul Awal 1430.
Tempat berkumpul : Markas gerakan rasmi WACC, Petronas Tesco Ampang.
Waktu berkumpul : 9.30 mlm - 10.30 mlm ......> jam 10.45 gerak ke lokasi serangan.
Pakaian : Kemas dan bergaya.


Sebarang permasalahan sila hubungi talian kasih berikut:

eci-multi : 017-3123986
2sweet :012-9101971
reaper : 012-2435010
reytech : 012-6262026
s.p.a.r.k : 012-7088454
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 529
Age : 44
Registration date : 2008-02-26

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  sprinter on Mon 23 Feb 2009, 10:12

wow i like....see you guys...

_________________




WACC SIAPA KALAU BUKAN WACC KITA

Kisah Aku,Dia Dan Wira Aeroback

Sprinter Autoparts

www.jdmstuff.blogspot.com

Kepada Kawan2 Yg Menggunakan Email : Gmail.com,Yahoo.com.Harap Boleh Lawati Www.Jdmstuff.Blogspot.com Dan Klik Untuk Menjadi Followers Blog Saya..Time Kasihh..Ai Lappp U Olssss

sprinter
WACC ADVISOR
WACC ADVISOR

Male Number of posts : 4073
Age : 33
Location : Kedai2 Halfcut SeMalaysia
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  saiful.zekX on Mon 23 Feb 2009, 10:34

ke mana pula kita kali nie ye...huhuhu...
hopefully mcm haritu jugak la sambutan...

com'on guys.....


*yg mana dah lama sgt terperap kat umah tu, mari ler menikmati udara mlm...hehehe

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Legau on Mon 23 Feb 2009, 13:33

mari mari mari...huhuhu... bounce
avatar
Legau
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 2525
Age : 33
Location : ampang
Registration date : 2008-02-27

http://www.waccteam.net

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  s.P.a.R.k on Tue 24 Feb 2009, 07:04

wow best nyer..
avatar
s.P.a.R.k
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Number of posts : 1843
Location : cheras
Registration date : 2008-02-27

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  saiful.zekX on Tue 24 Feb 2009, 09:00

faizaltauhid wrote:x dapat join sebab nak long distance ker ipoh...tapi masa diy aku gerenti ada nyer... Razz

ipoh?roger si hazman

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  ichigo on Tue 24 Feb 2009, 10:02

sekali lagi den gagal...

kena berkhidmat kat jalan perak...
avatar
ichigo
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1829
Age : 36
Location : Stiawangsa, Bangsar, Damansara
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  faizaltauhid on Tue 24 Feb 2009, 11:24

zekX wrote:
faizaltauhid wrote:x dapat join sebab nak long distance ker ipoh...tapi masa diy aku gerenti ada nyer... Razz

ipoh?roger si hazman

ok...aku nak jumpa makcik aku kat sana dah lama sakit cian lak kat dia banyak jasa makcik aku tu kat aku.... Cool tapi balik ari laa sebab nak gi diy.... Razz
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Hazman on Tue 24 Feb 2009, 18:02

faizaltauhid wrote:
zekX wrote:
faizaltauhid wrote:x dapat join sebab nak long distance ker ipoh...tapi masa diy aku gerenti ada nyer... Razz

ipoh?roger si hazman

ok...aku nak jumpa makcik aku kat sana dah lama sakit cian lak kat dia banyak jasa makcik aku tu kat aku.... Cool tapi balik ari laa sebab nak gi diy.... Razz

xpe bro...
kalu bro dh ad kat epoh,ad kelapangan rojer jer teman...
insyallah teman akn menyusuli.... Razz

umah makcik sedare bro kat ner 2?...
avatar
Hazman
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 561
Age : 30
Location : Ipoh TOWN
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  faizaltauhid on Wed 25 Feb 2009, 08:17

Hazman wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:
faizaltauhid wrote:x dapat join sebab nak long distance ker ipoh...tapi masa diy aku gerenti ada nyer... Razz

ipoh?roger si hazman

ok...aku nak jumpa makcik aku kat sana dah lama sakit cian lak kat dia banyak jasa makcik aku tu kat aku.... Cool tapi balik ari laa sebab nak gi diy.... Razz

xpe bro...
kalu bro dh ad kat epoh,ad kelapangan rojer jer teman...
insyallah teman akn menyusuli.... Razz

umah makcik sedare bro kat ner 2?...

kat tambun kot...sebab dulu dia dok kat berek askar kat ipoh sana tapi kalo aku lepak lama aku roger kamu nyer yop... Very Happy
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Hazman on Wed 25 Feb 2009, 13:41

faizaltauhid wrote:
Hazman wrote:
faizaltauhid wrote:
zekX wrote:
faizaltauhid wrote:x dapat join sebab nak long distance ker ipoh...tapi masa diy aku gerenti ada nyer... Razz

ipoh?roger si hazman

ok...aku nak jumpa makcik aku kat sana dah lama sakit cian lak kat dia banyak jasa makcik aku tu kat aku.... Cool tapi balik ari laa sebab nak gi diy.... Razz

xpe bro...
kalu bro dh ad kat epoh,ad kelapangan rojer jer teman...
insyallah teman akn menyusuli.... Razz

umah makcik sedare bro kat ner 2?...

kat tambun kot...sebab dulu dia dok kat berek askar kat ipoh sana tapi kalo aku lepak lama aku roger kamu nyer yop... Very Happy

owh...
udah dekat sgt ngan umah teman 2...
nanti ap2,rojer teman ea.... Laughing
avatar
Hazman
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 561
Age : 30
Location : Ipoh TOWN
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  saiful.zekX on Wed 25 Feb 2009, 14:33

huhuhu..keluar jugak signiture ko ye hazman...

saiful.zekX
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 16370
Location : KL
Registration date : 2008-02-26

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Hazman on Wed 25 Feb 2009, 15:33

zekX wrote:huhuhu..keluar jugak signiture ko ye hazman...
hahaha...
thanks zek....
ak nk tulis bnde 2 jer... Laughing
avatar
Hazman
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 561
Age : 30
Location : Ipoh TOWN
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  faizaltauhid on Thu 26 Feb 2009, 02:24

kalau dah dekat beno insyaallah teman tepon kamu nyer..... Shocked
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Hazman on Thu 26 Feb 2009, 13:50

faizaltauhid wrote:kalau dah dekat beno insyaallah teman tepon kamu nyer..... Shocked

orait2...
comei drifter mude mike 2 ea...
hahaha Laughing
avatar
Hazman
NON ACTIVE MEMBERS

Male Number of posts : 561
Age : 30
Location : Ipoh TOWN
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  faizaltauhid on Fri 27 Feb 2009, 02:34

Hazman wrote:
faizaltauhid wrote:kalau dah dekat beno insyaallah teman tepon kamu nyer..... Shocked

orait2...
comei drifter mude mike 2 ea...
hahaha Laughing

kalo anak teman tu minat main drift keta teman xkan halangnya siap sponsor laie yop.... Razz
avatar
faizaltauhid
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 5241
Age : 37
Location : ampang,sentul,sg besi,jelebu
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  MONst3r_D on Mon 02 Mar 2009, 05:44

update kehadiran...

Eci_Multi
MONst3r_D
abe dan rakan..
amir! i am sorryyy!
OXYGEN......
avatar
MONst3r_D
WACC CENTRAL
WACC CENTRAL

Male Number of posts : 1485
Location : cheras,kl,hulu langat
Registration date : 2008-02-26

http://Hantu bukit...

Back to top Go down

Re: Minom2@TT Kembali - JUMAAT 27/02/09

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum